Ne kadar asabisin ne kadar 😁hala uzatıyorsun bursaliiii klavyeden güzel yazıyorsunda işte ah ah
Ne kadar asabisin ne kadar 😁hala uzatıyorsun bursaliiii klavyeden güzel yazıyorsunda işte ah ah
kımın top oldugunu geldgin zaman Goruceksın Sen Ama gel Yeterkikarı gibi felan diyo topa bak sen. bizim buralarda bunun gibileri masaya çıkartıp oynatıyoruz bursaliiii
Medyanin yalancisiyim dost 😄Fener getirip tatil mi yaptirdi? İyi araştır kim gelmis kime önerilmiş oyle konuş
tatlı atısmak okey lafımız yok dost problem degil benım arkadaslarımın cogu gs lidir kızdırırlar ama assalamazlar oyuzden bu arkadas bıraz hadddini asıyor oyuzden laf yiyor sıkıntı yok ben kapadım konuyu uzatacak degilim oyle klavyeden top yazar anca geldi ozele aldı azınını payını gittiDövüşmeyin yav gerek yok tatlı tatlı atışıyoruz @Novasky
toreira olmaması beni üzdü dostAğa lisans çıktı umarım bu akşam sahada görürüz 😄 @Shellac
Keremi oynatmalı bencetoreira olmaması beni üzdü dost
orta saha çok rahattı
berkantla vs olacak gibi değil
orta saha oyuncusu 70 80 den sonra oyuna girerse tam adepte olamazKeremi oynatmalı bence
Ağa kazanalım da nasıl olursa olsun 😄orta saha oyuncusu 70 80 den sonra oyuna girerse tam adepte olamaz
ilk 11 de başlaması lazım
öyle görmemiz lazım
şimdi avrupa maçı olunca da riske girmek istemiyor okan hoca
onun için doğru maçı bekliyor her oyuncuyu görmesi
takımın oturması için 4 5 hafta var
bugün aventajı almamız lazım
bukadar korkmayın laaa Molde denAğa kazanalım da nasıl olursa olsun 😄
ZAHAHAHAHAXDbukadar korkmayın laaa Molde den
molde kazanıra bi 500 atalım keyıfle ızlıyelımZAHAHAHAHAXD
Beşiktaş 1.5 üste at bence hacı 😁molde kazanıra bi 500 atalım keyıfle ızlıyelım
operım bjk sımdı bjk gecen cok fena optu oyuzden bırdaha bjk yonetım degısmeden oynamam daha dogrusu bizim lige oynamam hacı işin makarasındayız gs gruplara kalsın bak sımdıden soyluyorum Gs grubunda inter illa olucakBeşiktaş 1.5 üste at bence hacı 😁
Haybeye verdiler maçı.. Gruplara kalalım da gerisi Allah kerim.operım bjk sımdı bjk gecen cok fena optu oyuzden bırdaha bjk yonetım degısmeden oynamam daha dogrusu bizim lige oynamam hacı işin makarasındayız gs gruplara kalsın bak sımdıden soyluyorum Gs grubunda inter illa olucak
Ülke puan ı asabimolde kazanıra bi 500 atalım keyıfle ızlıyelım
helal Dost parası neyse verelım ulke puanı nekadar olabılırkıÜlke puan ı asabi
Bugün Gs liyiz
unutmayalım