http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin 6. Haftasında Monaco Deplasmanına Çıkıyor

sivas3158

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,334
429
83
İlk yarı atsaydik böyle olmazdı elimizdeki maçı verdik

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,744
113
Kalır ya atleticodan 1 puan alırsa yeter. Hiç alamasa da kalabilir ama aşağıda puanlar çok yakın çok riskli
Ya nerde puan alır artik gitti o is ne monacodan puan alabildi nede o gecen Belçika takimindan madrid ve city yerleri bile garanti değil gs bu saatten sonra zor puan alır eline büyük fırsat geçti 2 tane takımdan bir puan bile alamadi gitti artik o iş

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,408
1,215
113
Olum sadece osimhene 1 tane oyuncuya 80 nilyon verdik ne demek ilk 24e bile giremitoruz si*erim öyle işi giremezsek defolsun gitsin hepsi ya

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,744
113
12 değil 15 puan de sen ına son maç adamlar bodoyla oynuyo içerde banko kazanırlar
Gs için union da icerde 3 puandi garantiydi normalde ne oldu 0 puan aldı futbolda garanti diye birsey yoktur son maç olmuş olsa neyse derdim de gs maalesef bu saatten sonra puan alamaz

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
408
83
Gs için union da icerde 3 puandi garantiydi normalde ne oldu 0 puan aldı futbolda garanti diye birsey yoktur son maç olmuş olsa neyse derdim de gs maalesef bu saatten sonra puan alamaz
Aklın alıyomu senin atletoconun son maçta iddası bitmiş olan bodoya puan kaybediceği gs ile usg maçınu bu maçla nasıl kıyasladın😅

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
408
83
Gs atleticodan 1puan alır atletico son maç bodoyu yener 16 puanla ilk 8de çıkarlar.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,744
113
Aklın alıyomu senin atletoconun son maçta iddası bitmiş olan bodoya puan kaybediceği gs ile usg maçınu bu maçla nasıl kıyasladın😅
Aklim neden almasın dost futboldur bu bodo kotu takim degil ki atl hem gsyi hem bodoyu bu saatten sonra çok rahat yenerde yine emin konuşmamak lazım

frenkeştayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,564
1,626
113
Kalırlar ya bu gün ilk yarıda biraz becerikli olsa ilkay sane maç 3-0 dı en kötü içerde atleticodan 1 puan alırlar
1 puan alırlarsa babayı çıkarlar gruptan yarın daha maçlar var çok takım geçecek son maç city İngilterede atleticoyu yenmesi lazım oda şuan çok zor

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,712
2,005
113
neyi tartışıyosunuz yav futbolcular sizin kadar sahada mücadele etmiyor :D 2 Maçtanda 0 çeker belki 23 24 oturur

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,744
113
Gs atleticodan 1puan alır atletico son maç bodoyu yener 16 puanla ilk 8de çıkarlar.
Ya arkadas gs topmu oynuyor gecen ay liveri yendi diye göklere çıkardık takımı gsnin oyunu açacak bir tane oyuncusu yok keske bizdeki rafa gs de olsaydi o zman yener bile derdim 10 numarası yok gsnin sadece osimhene bakıyor takim ve atl dünyanın en iyi defans yapan takımı çok rahat osimheni kitlerler

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
408
83
1 puan alırlarsa babayı çıkarlar gruptan yarın daha maçlar var çok takım geçecek son maç city İngilterede atleticoyu yenmesi lazım oda şuan çok zor
Ne atleticoyu ne cityi yenemez diyorum maksimun atleticodan 1 puan alır diyorum zaten 10 puanla çıkarmı orasını bilmem

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,092
93,924
113
kalan 2 maçtan da 0 çeker mucize kurtarmaz çok güçlü rakipler Liverpool gibi artist kadrosu değil city ile atletico burda ne yapıp edip puan alacaktı ama zor nasıl alsın evinde olacak anca böyle takımlara karşı

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,744
113
kalan 2 maçtan da 0 çeker mucize kurtarmaz çok güçlü rakipler Liverpool gibi artist kadrosu değil city ile atletico burda ne yapıp edip puan alacaktı ama zor nasıl alsın evinde olacak anca böyle takımlara karşı
Gecen hafta uniondan puan alamadi büyük fırsat yakalamistilar yenseydiler garanti ilk 24 içinde yer alirlardi sen evinde liveri yediysen unionu da yenmek zorundasın yenemedi orda kaybetti işte eniste