http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Parma Karşısında

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,893
84,464
113
1722068673405.png

İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'nın Steiermark eyaletinin Liezen bölgesindeki Irdning'de bulunan Galatasaray,
İtalya Serie A ekiplerinden Parma ile karşılaşacak.

Avusturya temsilcisi LASK'ın ev sahipliğinde düzenlenen "Summer Series Upper Austria" turnuvası kapsamındaki müsabaka,
Linz kentindeki Raiffeisen Arena'da oynanacak ve (TSİ) 20.30'da başlayacak.

Sarı-kırmızılı takım, bu müsabakanın ardından Avusturya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönecek.

Sezon öncesi hazırlık maçlarında LASK'a 3-2, Almanya 2. Futbol Ligi temsilcisi Fortuna Düsseldorf'a ise 5-2 yenilen Galatasaray,
Slovakya'nın Trencin takımını 4-1, Serie A temsilcisi Lecce'yi de 2-1 mağlup etmişti.

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Ağa bu Wendel'i almamız lazım. Zenit'in maçını izledim şimdi adam zalım topçu iki asist yaptı. @Daimon

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,656
14,919
113
Ekli dosyayı görüntüle 582905

İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'nın Steiermark eyaletinin Liezen bölgesindeki Irdning'de bulunan Galatasaray,
İtalya Serie A ekiplerinden Parma ile karşılaşacak.

Avusturya temsilcisi LASK'ın ev sahipliğinde düzenlenen "Summer Series Upper Austria" turnuvası kapsamındaki müsabaka,
Linz kentindeki Raiffeisen Arena'da oynanacak ve (TSİ) 20.30'da başlayacak.

Sarı-kırmızılı takım, bu müsabakanın ardından Avusturya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönecek.

Sezon öncesi hazırlık maçlarında LASK'a 3-2, Almanya 2. Futbol Ligi temsilcisi Fortuna Düsseldorf'a ise 5-2 yenilen Galatasaray,
Slovakya'nın Trencin takımını 4-1, Serie A temsilcisi Lecce'yi de 2-1 mağlup etmişti.
Başkanım siz hangi maça baslamadan iy 1.5 olurmu diye sorduğumda olur demiştiniz hepde wonladim gs parma iy 1.5 üst olurmu selamlar ile

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,893
84,464
113
Başkanım siz hangi maça baslamadan iy 1.5 olurmu diye sorduğumda olur demiştiniz hepde wonladim gs parma iy 1.5 üst olurmu selamlar ile
Kadroları görmeden analiz yapmak istemiyorum reis GS haftaya kupa maçına çıkacak yorulmaması lazım sakatlık olmaması gerekiyor

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,656
14,919
113

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,789
2,840
113
Şu ligimizin kalitesizliğine bak. 39 luk Mertensler Dzekolar falan oynuyor. Gayet normal tabi. 90 dakikanın 30 dakikasında zaten maç duruyor. Para istiyorlar bir de bu ligi izlememiz için. Tempo zaten aşırı düşük. Birsürü sıkıcı maç