Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Galatasaray Nef Almanya Deplasmanında

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135

Galatasaray Nef Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu I Grubu ilk maçında yarın Almanya'nın MHP Riesen ekibine konuk olacak.

Ludwisburg kentindeki MHP Arena'da oynanacak müsabaka, TSİ 22.00'de başlayacak. Maç Tivibu Spor'dan naklen yayımlanacak.
Galatasaray Nef, FIBA Şampiyonlar Ligi ilk turunda mücadele ettiği E Grubu'nu 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider tamamladı.
MHP Riesen ise organizasyonun ilk turunda yer aldığı A Grubu'nu 4 galibiyet ve 2 yenilgiyle lider bitirdi.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,928
4,883
113
@Alliance başkan Gomis hayırlı olsun.

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Galatasaray'dan iki oyuncuyu alacan Fenerbahçe'ye, Melo Trimble ve Akoon Purcell. Garanti F4 yaparız. Orda çürüyorlar şuan.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,928
4,883
113
Dost ölüsü fark yaratır diyorum ne diyosun
Bu sene ligdeki forvetleri görünce yeni bir Drogba etkisi yapar diyorum başkan :) ki adama 10 gol atarsan sözleşmen uzar diye madde eklemişler. Yönetim de o etkiyi bekliyor demek ki :)

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,928
4,883
113
Galatasaray'dan iki oyuncuyu alacan Fenerbahçe'ye, Melo Trimble ve Akoon Purcell. Garanti F4 yaparız. Orda çürüyorlar şuan.
O kadar yıldızınız var hala elemanlarda gözün :)
Beşiktaş'ım yıldızsız iki senedir ligde ezilmeden kök söktürüyor takımlara. Yenilse bile helal olsun dedirtiyor kanka :)

Özkaynak düzeni tüm takımlara tavsiyedir :)

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,928
4,883
113
İlk 8 e giremezseniz başarısız olursunuz kanka. İlk 8 e girmeniz lazım
Sportif başarıyı kadro kalitesi getirir o konuda haklısın, ama özkaynağa yatırım yaparak bu sene olmasa da ilerleyen dönemlerde sportif başarıyı da yakalayabilirsin.
en kötü satış yaparak para kazanırsın borçlu olmazsın kanka.
Alperen-Şehmuz-Sadık bunlardan iyi para geldi bakma sen.