Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray mı Alacak yoksa Fenerbahçe mi 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Ligde atsa ne olur avrupada rezil oluyonuz her sene git rezil ol gel 🤣 33 maç sadece 3 galibiyet var ş.liginde. Bence gitmesin oraya siz elinize yüzünüze bulaştırıyonuz ş.ligini🤣🤣🤣
dedi lozan'a iç sahada gol bile atamayıp köyferans liginden elenen takımın taraftarı

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,492
2,338
113
Ugurcan 3 milyona ederson 11 milyon oynuyo. Ugurcan daha genc ve bir transfer daha yapabilir araplara mesela ama edersonu hic bir yere satamazsin. Ederson en az 15 milyon daha pahaliya geliyo size.
Ederson şampiyonlar lig kazanmış bir kaleci . İkisi arasında kalite marka farkı 5 gömlek . Adam cityden geldi ugurcan avrupa görmemiş alacagı maks para 3_4 zaten

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,612
3,305
113
Ligde atsa ne olur avrupada rezil oluyonuz her sene git rezil ol gel 🤣 33 maç sadece 3 galibiyet var ş.liginde. Bence gitmesin oraya siz elinize yüzünüze bulaştırıyonuz ş.ligini🤣🤣🤣
Ya şimdi birşey diyeceğim 😀 Avrupa da 8 ye ülkeyi böyle tanıt sonra gel Gs nin Avrupa karnesine laf et. Gerçekten Türkiye de başka takım taraftarlarıyla konuşmaya bile gerek yok

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Beşiktaş zaten kötü. Ben sizin takımda avrupada çöp onu anlattım sana onu kabul edin🤣
kasjfkafkjaskas beşiktaş zaten kötü diyorsun 30 orkun'a sıktın 14 abraham'a sıktın 8 ndidi'ye sıktın 6 taylan 6 cerny ben en azından şampiyonluk görüyorum sen 28 puan fark yemek için mi sıkıyosun bu paraları bi de gelmiş atıp tutuyon kankacım komik yani anladın :D

Volki1942

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,563
277
83
Ederson şampiyonlar lig kazanmış bir kaleci . İkisi arasında kalite marka farkı 5 gömlek . Adam cityden geldi ugurcan avrupa görmemiş alacagı maks para 3_4 zaten
Mourinho'da sayısısız kupa kazandı şampiyonlar ligi Avrupa klüpler kupası lig kupaları ama adamı 2. Haftada gönderdiniz

Volki1942

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,563
277
83
kasjfkafkjaskas beşiktaş zaten kötü diyorsun 30 orkun'a sıktın 14 abraham'a sıktın 8 ndidi'ye sıktın 6 taylan 6 cerny ben en azından şampiyonluk görüyorum sen 28 puan fark yemek için mi sıkıyosun bu paraları bi de gelmiş atıp tutuyon kankacım komik yani anladın :D
Bu kadar para harcayıp 2. Haftada hocalarını gönderdiler hala cimboma laf atıyorlar

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,666
880
113
Kral sen sabahtan beri kazik kazik diyosun ya ona ithafen yorum yapiyoruz sana ki bosuna yapiyomusuz az biraz hesal kitap bilsen zaten boyle bos yorumlar yapmazsin. Muhasebeniz bu kadar kotuyse sagda solda kelime yapip kendinizi kucuk duruma dusurmeyin. Simdi gelelim senin iki kaleci arasindaki kıyasına; Ederson pasaportu ve guardiolanin oyununa uygun oldugu icin uzun sure city de kaldi. Yanlis anlama city de Volkan babacanda oynasa avrupada basari gelir. Citye kac takim hucum oynuyoda mesela Ederson kac mac kazandirmis citye? Mac sonu reytinglerine bi ara bakarsin. Hepsini gectim. Neden ugurcanin bu kadar pesinde kostunuz alamayinca yine bizim transfer listelerindekine göz diktiniz. Bu uzar gider. Her defasinda sizin gibi laftan anlamaz, futbol bilmez, muhasebe bilmez insanlara yazmayacayim diyorum ama yine malesefki yaziyorum hadi insanlari burfa tahrik etme bos yorumlarinla

Volki1942

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,563
277
83
Ben beşiktaş maçlarını bile doğru düzgün izlemem . Avrupada bizim türk takımları çöp bunu kabul edin . GS boş hayal kuruyor tokatlarlar ş.liginde gs yi
Şöyle yaparlar böyle yaparlar siz bırskın da cimbomu kendinize bakın konferans Ligi'ne bile kalamadınız bu kadro yazık okadar paraya transfere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...