- 4,024
- 1,764
- 113
Ali Koç: Yanlışlık yok gidin alın
Osimheni nasıl aldık o zaman veya singoyuFener alır gs tüm servetini ugurcana verdi🤣
Gsde para bok sıkıntı yok bastırıp lokmanı da alır daha sonra da lokmasını döktürür.Fener alır gs tüm servetini ugurcana verdi🤣
Lookman süper oyuncu hocam hızlı kolaylıkla adam eklsiltiyo calimci seri osimhenden binkat daha iyi lookman benceGsde para bok sıkıntı yok bastırıp lokmanı da alır daha sonra da lokmasını döktürür.
Dostum osimhen ile lookmanı kıyaslamak doğru değil biri santrafor biri kanat forvet ikisinden de alınacak verim başkadır. İkisi de yakışır.Lookman süper oyuncu hocam hızlı kolaylıkla adam eklsiltiyo calimci seri osimhenden binkat daha iyi lookman bence
Fenerin lookmana teklifi dahi olmamış yagizsabuncuoglu dediFenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaklaşan seçim süreci öncesinde iddialı bir adım atmaya hazırlanıyor. Atalanta'ya, Lookman için 40 milyon Euro bonservis teklifi yapmayı planlıyor.
Bro Ali Koç lokman dedeyide alır seçim var ya 😂Fenerin lookmana teklifi dahi olmamış yagizsabuncuoglu dedi
Cerny otobüsle gelmiş diyorlar İskoçyadan.O sırada Cerny nin bonservisini parasızlıktan 5 taksitle alan biz...
Barış için bir daha o rakamları görmek zor değerini bulan oyuncuyu satmak gerekir ki bence araplar bu değerin de oldukça üstüne çıktı kimse kulüplerden büyük değil tavrından dolayı da bence satılması gerekirdi gsde avrupada kıçını da yırtsa adamlar bizim ligin standartını bilip belirli rakamların üstüne çıkmıyorlar. Gelirse yine araplardan gelmesi gerek. Bakalım artık nasipLookmanin gelisi anca barisin gidisiyle olabilir ama yonetim barisi birakmiyo
Barış kaldı zaten geçti artık o iş. Lookmanı fener aldı yüzde 90Lookmanin gelisi anca barisin gidisiyle olabilir ama yonetim barisi birakmiyo