Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray mı Alacak yoksa Fenerbahçe mi 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaklaşan seçim süreci öncesinde iddialı bir adım atmaya hazırlanıyor. Atalanta'ya, Lookman için 40 milyon Euro bonservis teklifi yapmayı planlıyor.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,299
1,400
113
Kuru sıkı yapıyorlar ikisinde de o parayı verecek kiralama bile olsa para yok

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,943
8,238
113
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaklaşan seçim süreci öncesinde iddialı bir adım atmaya hazırlanıyor. Atalanta'ya, Lookman için 40 milyon Euro bonservis teklifi yapmayı planlıyor.
Fenerin lookmana teklifi dahi olmamış yagizsabuncuoglu dedi

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
2,364
113
İkisininde bu bolgeye ihtiyacı yok teklifide yok son gün şişirme piar kasma haberleri

sseyhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
490
30
28
İkiside alamaz 4 saat sonra avrupaya liste verilecek. İsmi gündemde olmayan transfer ile kapanır bugün

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Hangi futbolcuya talip olsa gs Ali Koç taze gelin gibi hemen atlıyor gs adayına bok var sanki ulan sen bu takıma dünya yildizlarini al yine de başarı gelmeyecek sorun takımdamı hayir sende göz var beyin var kaç senedir takım basındasın 1 kere şampiyonluk yok hadi biri şanssızlık 2.si talihsizlik 3. Kısmetsizlık 4. Büyü 5. Nazar vs vs vs sen bu takım basından gitmediğin sürece hıc bir cacık sahibi olamayacan bunu da buraya yazdım 10 sene 20 sene sonra okuyun

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Lookmanin gelisi anca barisin gidisiyle olabilir ama yonetim barisi birakmiyo
Barış için bir daha o rakamları görmek zor değerini bulan oyuncuyu satmak gerekir ki bence araplar bu değerin de oldukça üstüne çıktı kimse kulüplerden büyük değil tavrından dolayı da bence satılması gerekirdi gsde avrupada kıçını da yırtsa adamlar bizim ligin standartını bilip belirli rakamların üstüne çıkmıyorlar. Gelirse yine araplardan gelmesi gerek. Bakalım artık nasip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...