- 38,492
- 38,611
- 113
Gördük kardeşim gördükDist gördünmü benim skoru gene verdim ayarı ingilizlere fransızlara verdim gibi
3-4 atardık lavuklara ucuz kurtuldular puhaha
Gördük kardeşim gördükDist gördünmü benim skoru gene verdim ayarı ingilizlere fransızlara verdim gibi
24 saat mi ben nasil 1 gün beklicem dost puab24 saat kontrol süresi var dost al gel paramızı 😄
Ya tabi şimdi liverpool da şanslı ama ben bizimkileri anlamıyorum büyük takımsın böyle küçük takımlara acımıcakson 5-6 saplayıp geççeksin neyse affettik bugün bunlarıGördük kardeşim gördük
3-4 atardık lavuklara ucuz kurtuldular puhaha
Zoruna gitti dimi böyle adamı mortingen ederlerSal beni lutfen
Ulan beyinsiz git başımdanZoruna gitti dimi böyle adamı mortingen ederler
Sen haklısın kardeşimZoruna gitti dimi böyle adamı mortingen ederler
24 saat surmedi dost shellac trx at dedi simidi fatihterimde bilmiş ama benim oran daha yüksek çıkmış puahaSen haklısın kardeşim
Terim hocama 100 lira ateşle yeter dost puhaha göz hakkı24 saat surmedi dost shellac trx at dedi simidi fatihterimde bilmiş ama benim oran daha yüksek çıkmış puaha
Çalışıyor dost calismasa zaten onu sürekli görürdüm de suan isi var onun suan beni gormesi lazım puahaTerim hocama 100 lira ateşle yeter dost puhaha göz hakkı
Aynen kardeşim Aras Kargo 😂😂Senin kadar fanatik olmadigik
Üstüne Türkiye liginden karma cikar yine de 9 yiyeceksiniz kacari yok artık puaha
kolay gelsin geldim penalti 😄Çalışıyor dost calismasa zaten onu sürekli görürdüm de suan isi var onun suan beni gormesi lazım puaha
Gs yener dedim oyna orani daha fazlaydi benim dediğim de oldu senin dediğin de bende boşa konusmadim ama dost sen kazandiysan sorun yokkolay gelsin geldim penalti 😄
Kötü dediğin takım akın akın geldi işte defansın geçen maçtan hatalarını öğrenmesi sayesinde kurtardıkLiverpool kötüydü takım tam oturmamış yada asılmadılar fazla maça her neyse bu galibiyet gruptan cıkmak için iyi oldu
cok az bana göre 100 800 olsun 🙂Gs yener dedim oyna orani daha fazlaydi benim dediğim de oldu senin dediğin de bende boşa konusmadim ama dost sen kazandiysan sorun yok
Para paradır dost hiç yoktan iyidir yinedecok az bana göre 100 800 olsun 🙂
ama çoğu kişi yatti bu maçta herkes üst live dedi bana göre süpriz bi maçtı bir gs li olarak not bu sefer güzel oynadik osimen formsuz sakatliktan dönmePara paradır dost hiç yoktan iyidir yinede
Müthiş mücadele etti gs dost zaten başka türlü yenemezdi her oyuncu sonuna kadar mücadele etti valla helal olsunama çoğu kişi yatti bu maçta herkes üst live dedi bana göre süpriz bi maçtı bir gs li olarak not bu sefer güzel oynadik osimen formsuz sakatliktan dönme