- 111,462
- 84,181
- 113
Liverpool yenen lider olması lazım reis olmadı bu
Bernardo mesaj kasıyor zaten boş boş yazıp duruyor
Yok reis kupa vermeleri lazım..Liverpool yenen lider olması lazım reis olmadı bu
Ders çıkarırlar artık 250 tane hata yaptılarLiverpool yenen lider olması lazım reis olmadı bu
Çıkarım mi mesajınıUlan ulvi dun gece tek başına gs hatta kazanir bile dedim ne anlatıyorsun sen
Güzel kardeşim dun gece ben gs yener dedim onuda bak çıkar biz zahmet uzatma artikÇıkarım mi mesajını
Kefilim 😄Güzel kardeşim dun gece ben gs yener dedim onuda bak çıkar biz zahmet uzatma artik
Ben 9 atar dedim bu şahısta 9 u ciddiye almış adama anlatıyorum ben dun dedim gs maci bile alabilir adam sözden anlamıyor dost onu artik kendi haline bırakacam puahaKefilim 😄
Sal gitsin dost 😄Ben 9 atar dedim bu şahısta 9 u ciddiye almış adama anlatıyorum ben dun dedim gs maci bile alabilir adam sözden anlamıyor dost onu artik kendi haline bırakacam puaha
Saldim cayira dost etkinlik ödülünü galiba ben kazanmjsim dost shelden 1.5k alacağımız var puabaSal gitsin dost 😄
Utanma olsa gelir buraya böyle konuşur mu sence dostBi özeti izlesin gsnin daha çok gol pozisyonu olduğunu görsün utanır belki
Dist gördünmü benim skoru gene verdim ayarı ingilizlere fransızlara verdim gibiSal gitsin dost 😄
24 saat kontrol süresi var dost al gel paramızı 😄Saldim cayira dost etkinlik ödülünü galiba ben kazanmjsim dost shelden 1.5k alacağımız var puaba
9 atar filan demiştin de hatırlatim dedimGüzel kardeşim dun gece ben gs yener dedim onuda bak çıkar biz zahmet uzatma artik
Sal beni lutfen9 atar filan demiştin de hatırlatim dedim