http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray - Liverpool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,054
27,275
113
Reis seni Salah kurtarmayacak, hafta sonu bjk ne edecek sen onu dusun, dua edin de olan hoca 10 kişilik rotasyon yapsın hakem, yapı mapı sapı gibi laflara girmeyin
Ulan bjk yener veya yenilir ne var bunda gs nin vodafone da galibiyeti bile yok hemen hemen ne anlatiyon sen gs nin Alanya ya oynadığı futbola da gördük besiktas 5 yesin gerçi yemez attığı olmuştur size liver maçından is bjk ye dönüyor bubyuzden millet gsli insanları artık sevmez oldu

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,904
2,894
113
Dedim ya dost bazi kesim insan aşırı fanatik o yuzden pek olumlu cümle kuramıyorlar mazur görmek lazim
valla şimdi biz liverpooldan 8 yedik senelerce dalga geçtiler o yüzden bugün liverpoolu desteklicez.ülke puanını zaten gs rezil ediyor senelerdir :D gidiyor ş.ligine ama boş gidiyor her sene aynı başarısızlık.

goksoy0107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,509
1,647
113
Liverpool yener oranı 1.61 tüm dünya liverpoola oynayacağına göre çok basit bir şekilde galatasarayın berabere bitip yenilmeyeceğini hatta yenebileceğini anlayabiliriz 😀

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
1 gün kaldı
GS dışındaki kitle fark bekliyor
Gslilerin çoğu da öyle
Dünyanın en iyi kadrosu olabilir Liverpool kağıt üzerinde
Saha üzerinde ise tahmininiz nedir
Kaç fark olur ya da...
Bir gsli olarak duygusal olacağım için yorum yok..
İlk yarı Liverpool, maç sonu GS bekliyorum... Tabi bütçe düşük. 50TL sallayabilirim.

Maç içerde. Frankfurt maçındaki gibi gol yedi diye dağılmaz GS. Gerisi biraz artık şans işi. O da büyük maçlarda GS'de olan bir şey. Rakip Kopenhag fln olsa daha çok korkardım. Hayırlısı diyelim.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,753
2,106
113
İlk yarı Liverpool, maç sonu GS bekliyorum... Tabi bütçe düşük. 50TL sallayabilirim.

Maç içerde. Frankfurt maçındaki gibi gol yedi diye dağılmaz GS. Gerisi biraz artık şans işi. O da büyük maçlarda GS'de olan bir şey. Rakip Kopenhag fln olsa daha çok korkardım. Hayırlısı diyelim.
Babus zaten nesinede bile liverpoolun oranı 1.45 bkluk çıkacak bu maçta

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,258
6,354
113
valla şimdi biz liverpooldan 8 yedik senelerce dalga geçtiler o yüzden bugün liverpoolu desteklicez.ülke puanını zaten gs rezil ediyor senelerdir :D gidiyor ş.ligine ama boş gidiyor her sene aynı başarısızlık.
Galatasaray olurda yenerse size 8 atan Liverpool’u o zaman o pp resmini ne yapacaksın çok merak ediyorum

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,012
2,409
113
Türkiye ligini kucumsuyor arkadaşlar
Okan buruk bizi sadece ligde horoz yapıyor
Sadece ligte şampiyon oluyoruz bu kadar harcamaya rağmen diyorlar da
Ali Koç'un feneri bizden daha çok harcadı
Bjk bi adama 30 verdi ki yıllardır çöp bile alamadılar
Eğer biz bugün dünyanın en iyi takımını rakip olarak İstanbul'da izleyecek sek
Okan buruk sayesindedir.
Avrupa'da da büyük takım olacaksak bu 10 yıllık planla ve sabırla olur
Yoksa tek tük günlük başarılar ile 100 yıl uyuruz.

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,441
25,130
113
Türkiye ligini kucumsuyor arkadaşlar
Okan buruk bizi sadece ligde horoz yapıyor
Sadece ligte şampiyon oluyoruz bu kadar harcamaya rağmen diyorlar da
Ali Koç'un feneri bizden daha çok harcadı
Bjk bi adama 30 verdi ki yıllardır çöp bile alamadılar
Eğer biz bugün dünyanın en iyi takımını rakip olarak İstanbul'da izleyecek sek
Okan buruk sayesindedir.
Avrupa'da da büyük takım olacaksak bu 10 yıllık planla ve sabırla olur
Yoksa tek tük günlük başarılar ile 100 yıl uyuruz.
Ya kardeşim sendeki bu boş beleşlik azim nedir böyle hangi hap tan kullanıyorsun bu kafaya nasıl erişcez biz bilader

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,341
1,969
113
GS kazanırsa bende gsli olacam aha buraya yazıyorum

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
1,754
113
Liverpool yener oranı 1.61 tüm dünya liverpoola oynayacağına göre çok basit bir şekilde galatasarayın berabere bitip yenilmeyeceğini hatta yenebileceğini anlayabiliriz 😀
GS sahasında son 27 mactır yenilmiyor böyle bir istatistik var liverpoolda ritmini bulmuş degil kolay yenilmez GS mücadelesini verir oranlar normal

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,012
2,409
113
GS fark yiyer diyenler satsın evi, arabayı bassın 4 oranı var 2 handikapin
1e 4 mis.

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,341
1,969
113
GS sahasında son 27 mactır yenilmiyor böyle bir istatistik var liverpoolda ritmini bulmuş degil kolay yenilmez GS mücadelesini verir oranlar normal
GS hızlı ve zikzak çizen oyunculara karşı sıkıntı yaşıyor. Salah,gakpo falan ceza sahası içinde sıkıntı yaratır. Liverpool penaltı da kazanabilir. Liverpool ilk 20 dk içinde kırmızı yemezse kazanır zaten ama böyle maçlarda hep favori erken kırmızı yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...