Keş curcunayi yalamaya devam etGS ne kadar çok gol yerse o kadar iyi Türk futboluna hizmet etmiş olur Liverpool Türk hakemlere sığınan balon takımlar ortaya cıksın
Keş curcunayi yalamaya devam etGS ne kadar çok gol yerse o kadar iyi Türk futboluna hizmet etmiş olur Liverpool Türk hakemlere sığınan balon takımlar ortaya cıksın
Sen artistlik yapıyorsunda maç sonu foruma girersen yüzüne tukururum ve her konuda bu yazdığını hatirlatirimVe 5,6, 7 fark yer diyenler bana buradan ve dmden yazsın.
50, 70k arası iddaaya hazırım.
Erkek adam lafinin arkasında durur
Erkeksiniz sonuçta
Girelim bahse
Vallah 0.0 ada bi 100 tl denesene reis bunlar bu maçı patlatirlar hissi var bizim iddada bile 1.50 oranı var macinbunu düşündüm bilmiyorum son kurşunu atıcaz bekleyelim biraz daha
Senin kadar fanatik olmadigik
Üstüne Türkiye liginden karma cikar yine de 9 yiyeceksiniz kacari yok artık puahaŞu kadro ile 1 puan alırız bence
knk rekor jekede kalır bu mac en fazla 5-0 biterSenin kadar fanatik olmadigik
Üstüne Türkiye liginden karma cikar yine de 9 yiyeceksiniz kacari yok artık puaha
Ya isin dalgasindayim senden çok yarin gs nin liver i yenmesini istiyorumknk rekor jekede kalır bu mac en fazla 5-0 biter
2 sene önce bayern macında sayısız pozisyona girdi gs 70 dk müthiş oynadı ama 1-3 yenildi işte büyük takım farkı bu belki 1 tane atar ama 5 yer cünku liverpol bayernden 2-3 kat daha iyi bana göreYa isin dalgasindayim senden çok yarin gs nin liver i yenmesini istiyorum
Hiç bir zaman liver Bayern seviyesine gelemez dost Bayern liver den çok daha iyi takımdır sadece bu sene Musiala sezonu kapattı diye bir tik bayernin önünde2 sene önce bayern macında sayısız pozisyona girdi gs 70 dk müthiş oynadı ama 1-3 yenildi işte büyük takım farkı bu belki 1 tane atar ama 5 yer cünku liverpol bayernden 2-3 kat daha iyi bana göre
valla bilmiyorum ama inşallah yanılırz da 1 puan alır gs 😅Hiç bir zaman liver Bayern seviyesine gelemez dost Bayern liver den çok daha iyi takımdır sadece bu sene Musiala sezonu kapattı diye bir tik bayernin önünde
Gs dua etsin rakipleri arasında paris veya barca yok iste o zman tarihi fark yerlerdi liverin oyunu tam oturmamış suan gs yarın sezonun en iyi maçını oynar bence kolay teslim olmazvalla bilmiyorum ama inşallah yanılırz da 1 puan alır gs 😅
En geç dakika 15 e kadar teslim olmuş olurGs dua etsin rakipleri arasında paris veya barca yok iste o zman tarihi fark yerlerdi liverin oyunu tam oturmamış suan gs yarın sezonun en iyi maçını oynar bence kolay teslim olmaz