- 461
- 149
- 43
psg macinda oynican mi kralSahasında fark yemez GS direnir en fazla 1 2 farkla yenilir
psg macinda oynican mi kralSahasında fark yemez GS direnir en fazla 1 2 farkla yenilir
0.0 bitse tüm dünya evren ırk soygunu olur son 50 yılın vurgunu yaparlar.1 haftadır liver kazanır 1.7 liver 3 gol 2.5 oran. oranlara bakarsan çok gol çıkmayacak gibi duruyo ama ben risk aldım
Gs ligde rahat kazanıyor ama ligin kalitesizliği olunca Avrupa'da perişan oluyorSen beni dinle 1-0 skor oyna geç reis beni bilirsin kahinlik iç güdülerim var arada ilham geliyor şiki şiki baba ilhamından geldi
20-25 yıl öncede tam tersiydi o zaman futbola az önem verseydiler şuan farklı yerlerdeydikGs ligde rahat kazanıyor ama ligin kalitesizliği olunca Avrupa'da perişan oluyor
Gs istediği kadar şampiyon olsun bu düzen devam ettikçe Avrupa'da önüne eğilmeye devam eder20-25 yıl öncede tam tersiydi o zaman futbola az önem verseydiler şuan farklı yerlerdeydik
Sadece Gs değil ligde herkes eğilir bükülür dostGs istediği kadar şampiyon olsun bu düzen devam ettikçe Avrupa'da önüne eğilmeye devam eder
2 sene önceye kadar böyle değildi Fenerbahçe birşeyler yapıyordu en azından ligdeki kalitesizlik herşeyi etkiliyor.Sadece Gs değil ligde herkes eğilir bükülür dost
2 sene önce ne yaptı mesele kardo 2 sene önce şampiyonlar ligine gitmediki avrupa felan mı diyorsun neyse hiç birinin avrupada kupadı yok gerisi hiçte önemli değil. Yarı final final oynayamıyorsan başarı yoktur hadi iyi günler dost2 sene önceye kadar böyle değildi Fenerbahçe birşeyler yapıyordu en azından ligdeki kalitesizlik herşeyi etkiliyor.
En son şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan takım Fenerbahçe UEFAda en son yarı final oynayan takım Fenerbahçe. Birşeyler yapabilme ihtimali en yüksek takım Fenerbahçe oldu ligde şampiyon olamasa bile . Onun dışındaki takımlar ne yapmış peki2 sene önce ne yaptı mesele kardo 2 sene önce şampiyonlar ligine gitmediki avrupa felan mı diyorsun neyse hiç birinin avrupada kupadı yok gerisi hiçte önemli değil. Yarı final final oynayamıyorsan başarı yoktur hadi iyi günler dost
Enteresan birsekilde dun oranlara baktigimda vbetde 1.65 di yani livere cok oran acmislar galiba gsden supriz bekleniyor1 gün kaldı
GS dışındaki kitle fark bekliyor
Gslilerin çoğu da öyle
Dünyanın en iyi kadrosu olabilir Liverpool kağıt üzerinde
Saha üzerinde ise tahmininiz nedir
Kaç fark olur ya da...
Bir gsli olarak duygusal olacağım için yorum yok..
Liverpool kulübünün oyuncularına toplam verdiği yıllık maaş, vergisini de düşünce yaklaşık 1 milyar tl'ye denk geliyor.
Abart knkBeşiktaş'ın rekoru kırılacak gibi ya 8 ya 9 yer