- 465
- 64
- 28
Bana göre 3.5 gol üstü
Şuda olabilir Liverpool yener karşılıklı gol olur
Şuda olabilir Liverpool yener karşılıklı gol olur
1.80 Mİ LİVERPOOLUN ORANI .şaka yapıyon.500 k olsa düşünmeden yapıştırrım ama 5 tl yokTamam gsyi destekliyozda nasıl yenecek hayal görmeyelim 1.80 liverpol kredi cekip basılır
Nerde o oran kral değerlendirelimTamam gsyi destekliyozda nasıl yenecek hayal görmeyelim 1.80 liverpol kredi cekip basılır
Tümbet 1.80 acmış dost diger yerlerde 1.60 benimde garibime gitti 1.30 bekliyodum1.80 Mİ LİVERPOOLUN ORANI .şaka yapıyon.500 k olsa düşünmeden yapıştırrım ama 5 tl yok![]()
1.39 yasaldaTamam gsyi destekliyozda nasıl yenecek hayal görmeyelim 1.80 liverpol kredi cekip basılır
beleş oranTümbet 1.80 acmış dost diger yerlerde 1.60 benimde garibime gitti 1.30 bekliyodum
Bende orandan kıllandım ne bilim gsyi hep umutla bekliyoz fark yiyip geliyorbeleş oran
TumbetNerde o oran kral değerlendirelim
yenme şansı yok liverpoolun tempoya imkanı yok ayak uyduramaz gs. ihtimali bile yok.bu adamlar ş.ligini ayrı ciddiyette oynuyorBende orandan kıllandım ne bilim gsyi hep umutla bekliyoz fark yiyip geliyor
Rotasyon felan yapma ihtimali mi var liverinyenme şansı yok liverpoolun tempoya imkanı yok ayak uyduramaz gs. ihtimali bile yok.bu adamlar ş.ligini ayrı ciddiyette oynuyor
Sağol dostTumbet
ihtimali sıfır. adamların daha city frankurt ajax maçları var. gs yi yenip rahatlamak ister. ha skor 5.0 olur rotasyona gıder kadroda son 15.20 dkRotasyon felan yapma ihtimali mi var liverin
Kral o ileri dörtlüyü durdurucak çok az takım var bakma ligde öyle top aynadığınayenme şansı yok liverpoolun tempoya imkanı yok ayak uyduramaz gs. ihtimali bile yok.bu adamlar ş.ligini ayrı ciddiyette oynuyor