Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Deplasmanda Sezonun İddialı Takımı Reeder Samsunspor'la Karşılaşıyor

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
8,177
113
GS trabzona puan kaybeder lafına karsilik görüşümü belirttim, Trabzon'a bel bağladığımiz yok yorumumdan kesinlikle bu çıkmıyor dostum
Trabzon puanı bilerek verir imasinda bulunmussunda bende onu diyorum Trabzon en kötü haliyle ilk maçta gs karşı nasıl oynamış birde size karşı nasıl oynamış açıp tekrarını izleyebilirsin

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Trabzon puanı bilerek verir imasinda bulunmussunda bende onu diyorum Trabzon en kötü haliyle ilk maçta gs karşı nasıl oynamış birde size karşı nasıl oynamış açıp tekrarını izleyebilirsin
Bilerek verme demeyelimde hiçbir takım son haftalarda sevmediği takım lehine puan almak istemez kasmazlar macta, son haftalarda birçok takım yapıyor bunu tarihte defalarca yaşandı yine aynı durum yaşanır Trabzonspor' a iftira amacıyla yazmadım

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
İlk yarı Samsunspor yenecek.

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Bilerek verme demeyelimde hiçbir takım son haftalarda sevmediği takım lehine puan almak istemez kasmazlar macta, son haftalarda birçok takım yapıyor bunu tarihte defalarca yaşandı yine aynı durum yaşanır Trabzonspor' a iftira amacıyla yazmadım
Yanlış derbilerde son hafta diye birşey olamaz.
Aynı kin aynı öfke ile Trabzon Gs'ye Basacak.
O maç günüde gidip VİP izlicem staddan resim atarım :D

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
GS trabzona puan kaybeder lafına karsilik görüşümü belirttim, Trabzon'a bel bağladığımiz yok yorumumdan kesinlikle bu çıkmıyor dostum
Bilmiyorum Hiç Röportaj izliyormusun ama 2 takımıda sevmiyoruz evet Belki Fb kupamızı çaldı diyebiliiriz ama Genel Trabzonsporlular Gerçek düşmanın Gs olduğunu Biz Fb ile tartışırken aradan sıyrılıp sıkıntısız şampiyon olduğunu biliyor o yüzden Röportajlarda bile çoğu kişi Gs yerine Fb şampiyon olsun diyor. Ama Normal olarak Avrupa da değilse hiç bir İstanbul kulübünü sevmiyoruz :)

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Kanka Ben Samsun'da yaşıyorum ve puan alamayacağı %100 zaten :) Başkanı Galatasaraylı maçı alma şansı var mı sence? Emre kılınç Gs'li okan koçuk Gs'li ilk maçı hatırlayan varsa zten dediğimi anlar anlamayanlar ilk maçı izleyip Okan'ın yediği gollere bakabilir :D O yüzden Gs günün en banko maçıydı 1.75 tertemiz.

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
Lemina'nın sahada olduğu 3'lü orta saha diziliminde defansif anlamda çok güçlü oluyoruz. Kalan maçlara bu orta saha ile başlamalıyız.