- 30,831
- 17,001
- 113
Yok dostum şampiyonluğu etkileyecekse Trabzon kesinlikle puan almaz gsden sahada rahat takılıp yenilirler FB düşmanlığı varZor maç
ama bu maçta takılmaz
Trabzon veya göztepe de takılır Aslan
Yok dostum şampiyonluğu etkileyecekse Trabzon kesinlikle puan almaz gsden sahada rahat takılıp yenilirler FB düşmanlığı varZor maç
ama bu maçta takılmaz
Trabzon veya göztepe de takılır Aslan
O kadar biliyosaniz kendiniz yenseydiniz de gs yi Trabzona bel baglamasaydiniz reisYok dostum şampiyonluğu etkileyecekse Trabzon kesinlikle puan almaz gsden sahada rahat takılıp yenilirler FB düşmanlığı var
GS trabzona puan kaybeder lafına karsilik görüşümü belirttim, Trabzon'a bel bağladığımiz yok yorumumdan kesinlikle bu çıkmıyor dostumO kadar biliyosaniz kendiniz yenseydiniz de gs yi Trabzona bel baglamasaydiniz reis
Trabzon puanı bilerek verir imasinda bulunmussunda bende onu diyorum Trabzon en kötü haliyle ilk maçta gs karşı nasıl oynamış birde size karşı nasıl oynamış açıp tekrarını izleyebilirsinGS trabzona puan kaybeder lafına karsilik görüşümü belirttim, Trabzon'a bel bağladığımiz yok yorumumdan kesinlikle bu çıkmıyor dostum
Bilerek verme demeyelimde hiçbir takım son haftalarda sevmediği takım lehine puan almak istemez kasmazlar macta, son haftalarda birçok takım yapıyor bunu tarihte defalarca yaşandı yine aynı durum yaşanır Trabzonspor' a iftira amacıyla yazmadımTrabzon puanı bilerek verir imasinda bulunmussunda bende onu diyorum Trabzon en kötü haliyle ilk maçta gs karşı nasıl oynamış birde size karşı nasıl oynamış açıp tekrarını izleyebilirsin
Yanlış derbilerde son hafta diye birşey olamaz.Bilerek verme demeyelimde hiçbir takım son haftalarda sevmediği takım lehine puan almak istemez kasmazlar macta, son haftalarda birçok takım yapıyor bunu tarihte defalarca yaşandı yine aynı durum yaşanır Trabzonspor' a iftira amacıyla yazmadım
Bilmiyorum Hiç Röportaj izliyormusun ama 2 takımıda sevmiyoruz evet Belki Fb kupamızı çaldı diyebiliiriz ama Genel Trabzonsporlular Gerçek düşmanın Gs olduğunu Biz Fb ile tartışırken aradan sıyrılıp sıkıntısız şampiyon olduğunu biliyor o yüzden Röportajlarda bile çoğu kişi Gs yerine Fb şampiyon olsun diyor. Ama Normal olarak Avrupa da değilse hiç bir İstanbul kulübünü sevmiyoruzGS trabzona puan kaybeder lafına karsilik görüşümü belirttim, Trabzon'a bel bağladığımiz yok yorumumdan kesinlikle bu çıkmıyor dostum
Kanka Ben Samsun'da yaşıyorum ve puan alamayacağı %100 zatenÇok erken yedi![]()