- 9,503
- 3,347
- 113
Maçı hakem belirleyecek ve hakem konuşulacak..
Türkler gene böyük resmi görmüş diyebilir miyizLiverpoolu yendiği için dünyada herkes şuan galatasaray yener olarak düşünüyor bu maçıda %75 beraberlik%25 beşiktaş kazanıra verip yine iyi para kaldıracaklar benceTFF de ekmek yer bu maçtan
Bjknin defansı çok dandik ya tamam herkes Orkun, rafayi görüyor ama defans çok kötü yaw. Yani nasıl direnecekler..Galatasaray liyim lakin bjk gs ye dur diyecek 8 de 8 yapacağını zannetmem o yüzden 2 ve 2.5 alt biter 0 1 gibi bir skor düşünüyorum
Liverpool maçı nasıl satılmış ise buda satılıkBjknin defansı çok dandik ya tamam herkes Orkun, rafayi görüyor ama defans çok kötü yaw. Yani nasıl direnecekler..
Liverpool maçının satılık olduğunu maç bitince anladın burada Maç daha başlamadı, bitsin öyle konuş. Büyük komutanlar savaş bitince ortaya çıkarmışLiverpool maçı nasıl satılmış ise buda satılık
Maçı 90 dk izledim liverpool oynamadı bileLiverpool maçının satılık olduğunu maç bitince anladın burada Maç daha başlamadı, bitsin öyle konuş. Büyük komutanlar savaş bitince ortaya çıkarmışwirtze nesine.com 20 milyon ateslemiş bu arada aramızda kalsın.kaynak sağlam üzerinde oturuyorum
Biz farkli mac mi izledik red .gs on alan savunmasi yapti maci ac tekrar izle livere takim savunmasi yapmazsan her halikulada gol yersin bu mactada net pozisyonlari var birazda sansliydikMaçı 90 dk izledim liverpool oynamadı bile
Curtis Jones"Biz farkli mac mi izledik red .gs on alan savunmasi yapti maci ac tekrar izle livere takim savunmasi yapmazsan her halikulada gol yersin bu mactada net pozisyonlari var birazda sansliydik
Bjk yener galata yorgunEvet geldik hafta sonunun en önemli maçına
GS, rotasyon mu yapacak yoksa zaten milli ara var deyip tam kadro mu çıkacak
Abraham oynayacak mı
Sergen hoca Galatasaray' a karşı gene mi kazanacak
Bir sürü cevabını bekleyen soru
Bu maçtaki tahminim 2-0 GS galibiyeti.
Gs- Liverpool ve fb- nice doğru tahminlerinden sonra bakalım 3te 3 olacak mı?
gsnin yedek kadrosu bile bjkye yenilmezBjk yener galata yorgun
Oyuzdenmi 1 gol atamadı adamlar 5 aydır ger maçta gol atmış ne boş yorum yapıyorsunMaçı 90 dk izledim liverpool oynamadı bile
Adamsın öyle zaten Galatasaray 2 1 2 0 alır macigsnin yedek kadrosu bile bjkye yenilmez
Hee Şampiyonlar liginde maci satmışlar Galatasaray yenilseydi eğer gs nin yenileceği belliydi zaten dersin en gs şampiyonuzzLiverpool maçı nasıl satılmış ise buda satılık
Sen bi git soğuk su iç cowboyLiverpool maçı nasıl satılmış ise buda satılık