- 987
- 764
- 93
Merhaba dostlar Galatasaray Beşiktaş maçına gitmek istiyorumda biletler tahmini nezaman satışa çıkar bugün gün içersisinde çıkar mı acaba ?bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Bilet alamazsın imkansiMerhaba dostlar Galatasaray Beşiktaş maçına gitmek istiyorumda biletler tahmini nezaman satışa çıkar bugün gün içersisinde çıkar mı acaba ?bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Kral young boys maçınada aldım geçen yılki fener maçınada aldım sen orasını bana bırak sadece bugün çıkar mı onu soruyorum yaBilet alamazsın imkansi
Elfsborg maçından Sonra çıkar benceKral young boys maçınada aldım geçen yılki fener maçınada aldım sen orasını bana bırak sadece bugün çıkar mı onu soruyorum ya
Bende öyle düşünüyorum dün çıkmadı acaba bugün çıkar mı.Bugünde sanmıyorum ya kesin yarın çıkacak.Ne mac olur ama
Niye kardeş iyi gün taraftarımıyız ? yenemessede canı sağolsunBoşu boşuna gidipte üzülme dost Beşiktaş bu maçı kaybetmez
Senin bunu yazmada çok garip işte Gökhan abeeeeAdam bileti soruyor biri yenecez diyor biri bosa alma diyor 🤣🤣 ne garip insanlar yarin cikar dostum
beşiktaşın yenecegine inanan çizgi film izlesin kaf dağına gitsinBoşu boşuna gidipte üzülme dost Beşiktaş bu maçı kaybetmez
En son bunu dediğinizde adamlar 5 lik yapıp yolladı sizibeşiktaşın yenecegine inanan çizgi film izlesin kaf dağına gitsin
Belki yenemez ama yenilmezdebeşiktaşın yenecegine inanan çizgi film izlesin kaf dağına gitsin
böyle bir cümleyi ilk defa söyledim patentini almak icin basvurdumEn son bunu dediğinizde adamlar 5 lik yapıp yolladı sizi