http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Galatasaray' a Açılan Düşük Oranlar 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
703
174
43
Bu ligde açık ara en iyisi gs ama hemen hemen her maçta kollanıyor hakem hataları vs hersey ortada 10 maç oynandı 6 maçtan net pozisyonları var gs ye ait bir dünya kollanma pozisyonları var tamam oyun olarak kalite olarak zaten güzeller ama bırakın da herkes kozlarını paylaşsın bunu da şimdiden yazıyorum gs ajaxı deviremez hayaller iptal
nasıl böyle bi kanıya vardın ajaxın ne durumda oldugundan bilee haberin olmadıgı cok belli

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
703
174
43
dost anlamayacak ne var? gs hakemlerle birlikte 14v11 oynuyor tabi ki favori olacaklar, üstüne her maç gs ye yatan ts var karşılarında ne bekliyorsun maç mı kazanacaklar? fener şampiyon olur falan aman derler yatarlar ama fenere oynarlar onlar, bir penaltı bir kırmızı işi çözerler görmedin mi göztepe maçı kaybeder gibi oluyorlar hemen hakemler yardıma yetişiyor, bu gs liler de çok yüzsüz olurlar hakemle kazandıklarını, kollandıklarını bildikleri halde boş yaparlar
senin fb her hafta hakemler sayesinde kazanıyor penaltısız gol atamıcaksınız nerdeyse körsünüz yeminle ne bu çekememezliginiz önce top oynayın sonra gsye laf atarsınız

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,664
3,948
113
senin fb her hafta hakemler sayesinde kazanıyor penaltısız gol atamıcaksınız nerdeyse körsünüz yeminle ne bu çekememezliginiz önce top oynayın sonra gsye laf atarsınız
boşuna demedim bu gs tayfa utanmaz diye, 11 senedir şampiyon olmayan veya yapı tarafından oldurulmayan takımın hakem sayesinde kazandığını söylüyorlar

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,796
2,840
113
Bugün verilen kırmızıyı gördüysen oranları anlarsın posizyonda osimhen faul yapıyor verilmiyor devamında adamı atıyor nxndnddk neyse hocam tarismaya mecal yok burası çikita muz ligi iyi geceler
Bir Fenerli olarak tarafsız yorum yapmaya çalışıcam. Ekşioğlu federasyonu döneminde Gs tam anlamıyla kayrılmıştı. Fakat Gs'nin geçen sezonki şampiyonluğu anasının ak sütü gibi helaldi

Genelde insanlar bir kabilenin tarafını tuttuklarından tarafsız yorumlar yapamazlar

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,319
951
113
boşuna demedim bu gs tayfa utanmaz diye, 11 senedir şampiyon olmayan veya yapı tarafından oldurulmayan takımın hakem sayesinde kazandığını söylüyorlar
3 senedir aman fb yarıştan kopmasın diye her maç penaltı verilmekten dünya rekoru kırmışsınız son 60 süper lig maçı 47 penaltı 😅 rakibe verilen 17 kırmızı kart. tff ve yayıncı kuruluş lig erken biterse izlenmez diye her hafta bedavadan pen kırmızı verdiriyor ama utanmadan en mağduru oynuyor o da güzel hikaye ha

umut588

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
174
43
Bi kaç yıldır gsye gözü kapalı domalan ts bence bu sezon domalmayacak saplamaya çalışacak

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
703
174
43
Bir Fenerli olarak tarafsız yorum yapmaya çalışıcam. Ekşioğlu federasyonu döneminde Gs tam anlamıyla kayrılmıştı. Fakat Gs'nin geçen sezonki şampiyonluğu anasının ak sütü gibi helaldi

Genelde insanlar bir kabilenin tarafını tuttuklarından tarafsız yorumlar yapamazlar
helal olsun valla sana bazıları körr ama çekememzlikten hakem diyorlar bugün hakem hatası oldu dogru ama gs hakemle ssampiyonn oluyor yok kollanıyor denmesi çok saçma

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
696
158
43
Bugün sol kanattan orta yapılırken spiker dedi ki; "içeride Osimhen, Icardi ve Sane var..." Ligi resmen zorbalıyoruz :)

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,696
3,430
113
Maçları zevkine izliyorum tarafgirlik yok,bir fbli olarak gs maçları bana daha zevkli geliyor,önde baskı sürekli atak vs ama 1- takımın yarısı habire kendini yere atıyor,2-rakip hücuma çıkarken yapılan kasti faullere kart es geçiliyorbunlar standarta oturtulursa birkaç hafta,ondan sonra durumlar değişir.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,919
16,972
113
dost anlamayacak ne var? gs hakemlerle birlikte 14v11 oynuyor tabi ki favori olacaklar, üstüne her maç gs ye yatan ts var karşılarında ne bekliyorsun maç mı kazanacaklar? fener şampiyon olur falan aman derler yatarlar ama fenere oynarlar onlar, bir penaltı bir kırmızı işi çözerler görmedin mi göztepe maçı kaybeder gibi oluyorlar hemen hakemler yardıma yetişiyor, bu gs liler de çok yüzsüz olurlar hakemle kazandıklarını, kollandıklarını bildikleri halde boş yaparlar
Direk ben fenerliyim+algıciyim, kendimide böyle avutmaktan başka çarem yok yazsan daha iyi olurdu

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
375
188
43
Bu hafta da malum TS maçı var
Ama oranlara baktım
1.4 veriyor GS alıra
Lig ikincisi ve büyük takım sonuçta TS.
Bayern bile Lig ikincisiyle oynasa bu kadar az oran anca veriliyor.
Saçmalık mı bu yoksa realite mi
Bence her hafta gsye yüklü basılır o ayrı ama
Bu oranlar da saçmalık artık.
10 kisi kalmis yorgun gs yi 1.0 dan besiktas bile yenemedi dost hakem makem hikaye artik ligte yenebilcek takim yok su an sakatliklar cezalilar olursa anca mac verir gs

Not: besiktasliyim

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,516
1,955
113
Kardeşim bırak başka bahaneleri yok hakem diye ağlarlar anca.kendi takımlarından utanicaklarina hala Galatasaray'ıma çamur atma pesindeler.bide asıl hakemlerle yarıştan koparilmamaya çalışan hersene malum takımın ağlak taraftarları😂ulan insan da biraz utanma olur hadi 1 sene 2 sene madem bizi kolladilar 13 sene olmuş la.azcik utanin😂yüzsüz yüzsüz gelip ağlıyolar hala.ben sizin yerinizde olsam futbol konuşmam daha.gider basketbolda kupa turu atarım😂

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,004
1,425
113
Galatasaray Süper Lig'in sefiridir,biat edin🦁🦁

Ahg6300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
593
578
93
Bu hafta da malum TS maçı var
Ama oranlara baktım
1.4 veriyor GS alıra
Lig ikincisi ve büyük takım sonuçta TS.
Bayern bile Lig ikincisiyle oynasa bu kadar az oran anca veriliyor.
Saçmalık mı bu yoksa realite mi
Bence her hafta gsye yüklü basılır o ayrı ama
Bu oranlar da saçmalık artık.
Dostum 1.40 oran bile iyidir. Kendi evinde o atmosfere karşı şl maçı yok yorgunluğu atlattı. Kadro arasında dağlar kadar fark var. GS artık pres futbol oynuyor bunu da katarak böyle oran iyi bence. Adamlar ligde kendi evinde kaç maçtır kaybetmiyor. Tek puan kaybını bjkye yaptılar o da Liverpool maçında olan yorgunluktan ötürü. Ki o maça da 1.60 gibi oran verilmişti. 1.40 ideal yani

Thor90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
117
24
18
Bjk macinda osimhen Emirhanin boganiza yapışıp nasıl sıktı adam ölecek ti nerdeyse hakem kırmızı verdimi hayır hatta salai diye bir oyuncuları ceza sahasının içinde etrafında kimse yokken bile nasil düşüp penaltı almak istediğini görmedin mi dost hatta sosyal medya da alay konusu haline geldi puaha
İmboşunuz barısa 3-4 tane tokat atıp sarı bıle yemezken nerdeydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...