- 47
- 5
- 8
Bana kalırsa oedemicek.bunlar da dur bakalım
geçer kardeşim biraz bekle ödendi dediğine bakma 2 saat bekletiyolar bazenGünahını almayalım simdiden
şimdi parayı çekmiş cepbank şow yapiyodur bizde ona yardımcı olmaya çalışıyoruzaynen kasma
hayırlı olsu bugün bi bizim şansımız gülmedi bizeBeyler ben çektim 30 dakikada 90 TL gönderdiler 10 TL ATM ücreti kesilmiş güvenilir site
yahu bonus olmuyor bi anda yatirimsiz çevrimsiz çıkınca heyecan yapiyoruzbenim de![]()
dostum şuan foruma yardimci olacak durumdaki tek kişi sensin çokÖderler arkadaşlar sürekli burdan oynuyorum hiç sıkıntı yasamadm
Elimden geleni yaparım dün aradılar nasılsınız memnun musunuz diye var mi bi istediğiniz dediler bonus istiyorum dedim 15 tl yatırdılar şartsızdostum şuan foruma yardimci olacak durumdaki tek kişi sensin çok
sendemi bonusa kaldınElimden geleni yaparım dün aradılar nasılsınız memnun musunuz diye var mi bi istediğiniz dediler bonus istiyorum dedim 15 tl yatırdılar şartsız![]()
Sürekli oynuyorum burdan geçen hafta çekmiştim 1200 gorseli yukarda site on numara hiç bir sıkıntı olmadısendemi bonusa kaldınne bileyim aramızdaki şanslı sen isen bi 20lik ateşlersin dedik şansa bak
![]()
Sürekli oynuyorum burdan geçen hafta çekmiştim 1200 gorseli yukarda site on numara hiç bir sıkıntı olmadısendemi bonusa kaldınne bileyim aramızdaki şanslı sen isen bi 20lik ateşlersin dedik şansa bak
![]()
dostum site sağlam ondan yana şüpe yok zaten bizim konumuz farklıSürekli oynuyorum burdan geçen hafta çekmiştim 1200 gorseli yukarda site on numara hiç bir sıkıntı olmadı
eyvallah kardeşim sağolOlsa 20 değil 50 ataslesem keşke kardeşim