- 2,039
- 2,089
- 113
Ahahahhaah totemim dedim sana varsa başka maçın gel bakalım buraya3-1 goolllll
Ahahahhaah totemim dedim sana varsa başka maçın gel bakalım buraya3-1 goolllll
Yok knki nerde filizlenip büyümeye çalışıyorumAhahahhaah totemim dedim sana varsa başka maçın gel bakalım buraya![]()
Küsüratla yap bi kupon da takip edelim geri kalanı çekersinYok knki nerde filizlenip büyümeye çalışıyorum
Ölü var ama oyuncu varmi bilmiyorim depin taraftarini bile ölümüne kovalamislar saha ici cok karisikti depon oyuncuları en son izleidigmde oyuncununda ölme durumu yüksekÖlü olmasına üzüldüm hele futbolcuyu bıçaklamışlar diye okudum ona da çok üzüldüm ne olursa olsun insan öldürülür mü be altı üstü futbol yani
7 korner oldu knk iy bitti korner gelse 3 tane daha lazım ikinci yarıKüsüratla yap bi kupon da takip edelim geri kalanı çekersin
Haber falan kovaladım hiçbir şey bulamadım ölü falan olsa yazarlardı bir yerlerde diye düşünüyorum inşallah yoktur ne diyelimÖlü var ama oyuncu varmi bilmiyorim depin taraftarini bile ölümüne kovalamislar saha ici cok karisikti depon oyuncuları en son izleidigmde oyuncununda ölme durumu yüksek
Bide futbolcu bıcaklanan maça 1ü lira bastım 5 orandan maçın ne olduğu belli değil o gitti sanırımKüsüratla yap bi kupon da takip edelim geri kalanı çekersin
Ha o daha gelmedi hemen getirelim. O maçta korner falan çıkmaz boşa bekliyorsun iyi yatışlar olmuş sanaKüsüratla yap bi kupon da takip edelim geri kalanı çekersin
45 dk 3 korner olmaz yattıkHa o daha gelmedi hemen getirelim. O maçta korner falan çıkmaz boşa bekliyorsun iyi yatışlar olmuş sana
10 liranı verirler sana geriBide futbolcu bıcaklanan maça 1ü lira bastım 5 orandan maçın ne olduğu belli değil o gitti sanırım
Freebet knki10 liranı verirler sana geri
Ahahahah cenabet misin gitti bok yolunaFreebet knki![]()
Knki sana bir sorum olacak günde 4 tane basket maçı bulunabilirim 1 çeyreği üst olacak böyle sence10 liranı verirler sana geri
Bu nasıl soruydu beynim yandı anlamadım aqKnki sana bir sorum olacak günde 4 tane basket maçı bulunabilirim 1 çeyreği üst olacak böyle sence
Konu açtım knk bu konu ile ilgili bilir kişiler cevaplasınBu nasıl soruydu beynim yandı anlamadım aq