- 8,524
- 3,867
- 113
Sen de abartma dostBende katılıyorum şuna bakın adana spora her yarıda herkesten 2 yer bugun yemedi boyle karaktersizlik mi olur
Sen de abartma dostBende katılıyorum şuna bakın adana spora her yarıda herkesten 2 yer bugun yemedi boyle karaktersizlik mi olur
Şike futbolun gerçeği fakat her sıra dışı durum da şike olmayabilir. Bazen olmayacak şeyler oluyor. Türk milli takımı Çekya karşısında 2-0 gerideyken 75 te bulduğu golden sonra 3-2 kazandı mesela. Sonraki maçta da Hırvatlar tam turu geçecekken Semih'in golüyle penaltılarda elendiler. Oluyor böyle şeyler bazen. Belki de şikelidir Fulham maçı ama bilemeyizfulham maci dakka 1 gol oluyor boyle bitiyor artik bu is sacmalama noktasina geldi simdi gelir buraya her mac olsaydi zengin olurduk sike yok diyenler geçende roma macinda ayni sekil yatmistim abi boyle bse olabilrimiya
Niye dost 1.30 dan yatinca banko oluyorda her 2 yari 2 gol yiyen takım küme düşmüş takıma gol atamayan takim abartma mi oluyorSen de abartma dost![]()
2 maç yazmışsın 5-6 orandan neyine şaşırdın yatmasının gayet normal, sürekli olan bir şey olsa o oranlar verilmezdiNiye dost 1.30 dan yatinca banko oluyorda her 2 yari 2 gol yiyen takım küme düşmüş takıma gol atamayan takim abartma mi oluyor