buna atıcağınız parayı kaybedip siteleri doyurucağınıza o parayı bana gönderip allah katında sevaba, benim duamı alabilirsinizBeyler düşüneceksiniz benden size tavsiye
sivas ms0
celtic1
milan 2
atin birseyler uzulmeyeceginuz kadar bende kasa yok atamiyorum siz kazanirsiniz insallah şansıma![]()
Bilemeyiz dost ben tavsiyemi verdim isteyen oynar zorla oynatmiyorum kimseyibuna atıcağınız parayı kaybedip siteleri doyurucağınıza o parayı bana gönderip allah katında sevaba, benim duamı alabilirsiniz
artık bonusta çıkmıyor yavBilemeyiz dost ben tavsiyemi verdim isteyen oynar zorla oynatmiyorum kimseyi
cekiloste çıkmıyor cikmiyor aga valla olsa sallardim su kupona güveniyorum o maclaraartık bonusta çıkmıyor yav
kupon yapmak bizim neyimize yav biz fakirikcekiloste çıkmıyor cikmiyor aga valla olsa sallardim su kupona güveniyorum o maclara
dost sivas maci en basindan beri aklimdan 0 geçiyor vallaSivas yenseydi bari. Sivas yenerse Betcin 50 TL vercek etkinlige katilanlaraTek umudumuz o.
olan yapsın bunu oranlar dusmedenbuna atıcağınız parayı kaybedip siteleri doyurucağınıza o parayı bana gönderip allah katında sevaba, benim duamı alabilirsiniz
totenham atti valla4.67 orani var isteyen totenhamida koyar oran icin![]()
Sivas alacak galiba. Orani hep ayni. Ama maccabi surekli yukseliyor oran.dost sivas maci en basindan beri aklimdan 0 geçiyor valla![]()
Dun ki inter maci gibi olur o da 0 0 biter agaSivas alacak galiba. Orani hep ayni. Ama maccabi surekli yukseliyor oran.
bakalim dost diger erantagil oynadi kuponuBekleyelim bakalim. Normal sartlarda sivas gruptan cikmak icin atmasi lazim. Atamiyorsa da kontradan yemesi lazim.
Hayirlisi artik. Sivas yenseydi iyiydibakalim dost diger erantagil oynadi kuponuben tavsiyemi verdim icime dogdu kupon gelir büyük ihtimal
![]()
sivas yedi beaaa ulan sivassHayirlisi artik. Sivas yenseydi iyiydi![]()
Oda gittiSivas yenseydi bari. Sivas yenerse Betcin 50 TL vercek etkinlige katilanlaraTek umudumuz o.