Sen böyle yaptıkca kötü düşündükçe hiçbir zaman iyi olmayacak sana abi tavsiyesiEvet ben sana dedim ama enişte ben bitik insanım benim kaderim kurumuş
Sen böyle yaptıkca kötü düşündükçe hiçbir zaman iyi olmayacak sana abi tavsiyesiEvet ben sana dedim ama enişte ben bitik insanım benim kaderim kurumuş
İyi düşünüyorum artık söz enişte. Yarın 30k paramız olucak inş AminSen böyle yaptıkca kötü düşündükçe hiçbir zaman iyi olmayacak sana abi tavsiyesi
Öyle değil uzun vade iyimser olacaksın ne zaman kötüye sartlanırsan hiçbir skm olmazİyi düşünüyorum artık söz enişte. Yarın 30k paramız olucak inş Amin
Peki bro eywWhatsApp kullanmıyorum dayı bir süre toplayalım durumları geçeriz oraya
Adama dm attabi roll yaptırdın la sanaÖyle değil uzun vade iyimser olacaksın ne zaman kötüye sartlanırsan hiçbir skm olmaz
Haklısın abiÖyle değil uzun vade iyimser olacaksın ne zaman kötüye sartlanırsan hiçbir skm olmaz
Yok abi işim olmaz roll ile kaç bin para yemişim ben 200 300 oynayamam ben düzelicez insallahAdama dm attabi roll yaptırdın la sana
Uygulayacaksın denemesi bedava öyle 3 5 gün değil zaten Bi skm yapmıyorsun onu yapmaya calıs bak bir yerde bir şeyler olacakHaklısın abi
Olucam abi söz deneyeceğim diyeyimUygulayacaksın denemesi bedava öyle 3 5 gün değil zaten Bi skm yapmıyorsun onu yapmaya calıs bak bir yerde bir şeyler olacak
Sen yapma ben veririm maçları 😁Yok abi işim olmaz roll ile kaç bin para yemişim ben 200 300 oynayamam ben düzelicez insallah
Yok be yatırmam Bile cidden diyorum döneriz yakında geri sahalaraSen yapma ben veririm maçları 😁
Tmm erhanim sen ne diyorsan öyle olsun adammmYok be yatırmam Bile cidden diyorum döneriz yakında geri sahalara
Muhteşem dönüş bekleniyor ilk bende dene ama enişte 😂Yok be yatırmam Bile cidden diyorum döneriz yakında geri sahalara
Eyvallah dost iyi oldu bunu attığın@Fterim1905 bir dahakine kontrol et boşa gitmesin bu siteden bakabilirsin oyuncuların sakatlık durumlarına
![]()
NBA Injury Report - Basketball Player Injuries
Keep up to date on NBA injuries with CBSSports.com's injury report.www.cbssports.com
Swindon beni de yaktıYapsak ne olur terim kardeşim bizim işimiz rastgelmez gider 20 maç gol atar bize gelince çükü içine kaçarEkli dosyayı görüntüle 679520Ekli dosyayı görüntüle 679518Ekli dosyayı görüntüle 679519