http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Fterim1905 | Tek

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,613
88,710
113
İlk yarı 4 yiyio bir tane atamıyor. Millet słota küfür ediyor ama sporun da aşağı kalır yanı yok
Olum bundan kaç tane var bize sen en az 10 tanesini biliyorsun al 10 maç firesiz çoğunda 2 atmıs biz oynadık yok 4 tane yiyo ne yapalım şimdi

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,410
29,072
113
Olum bundan kaç tane var bize sen en az 10 tanesini biliyorsun al 10 maç firesiz çoğunda 2 atmıs biz oynadık yok 4 tane yiyo ne yapalım şimdi
Senin şu şekil yatanlarin aynısını başkası oynasaydi abartısız söylüyorum en az 8-9 tanesi wonlardı

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,613
88,710
113
Senin şu şekil yatanlarin aynısını başkası oynasaydi abartısız söylüyorum en az 8-9 tanesi wonlardı
Hiç tutmuyor 1 tane bile ucuna geliyor orda kalıyo hep tam ucuna gelince foruma atıyorum ki yatınca bahane olsun forumda Hiç tutmuyor göz var diye

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,410
29,072
113
Hiç tutmuyor 1 tane bile ucuna geliyor orda kalıyo hep tam ucuna gelince foruma atıyorum ki yatınca bahane olsun forumda Hiç tutmuyor göz var diye
İkisi de ystsa neyse der insan da biri rahat gelio öteki de erken gol gelio aha olacak diyor insan sonra bitiyor öyle

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
988
1,722
93
evan mobleyin bileğinden sakatlığı var yazıyor oynamayabilir