- 31,263
- 28,843
- 113
Bol şansİsmini vermek istemeyen sponsorumuza teşekkürler. Gelirse bir kişiye roll. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 602002
Bol şanslar imparatorİsmini vermek istemeyen sponsorumuza teşekkürler. Gelirse bir kişiye roll. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 602002
Show haberden geliyorum,,,genel yayın yönetmeni reyting düştü TERİM EL ATSİN DİYOR..İsmini vermek istemeyen sponsorumuza teşekkürler. Gelirse bir kişiye roll. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 602002
Hocam tam nerelerde bu adam dedim ortaya çıktın valla. Bol şanslarİsmini vermek istemeyen sponsorumuza teşekkürler. Gelirse bir kişiye roll. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 602002
Bol şanslarİsmini vermek istemeyen sponsorumuza teşekkürler. Gelirse bir kişiye roll. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 602002
Bol şanslar dostİsmini vermek istemeyen sponsorumuza teşekkürler. Gelirse bir kişiye roll. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 602002
Yatmisiz bea dost, oyuna daldık şimdi gördüksen yaparsında gelmezmi ya
Hayrola inşallah yasinim, 5k mı ateşlicektinHocam tam nerelerde bu adam dedim ortaya çıktın valla. Bol şanslar
Hocam böbreği satışa çıkardık. Allahın izniyle satılırsa 50 k ateşlerim 🤣Hayrola inşallah yasinim, 5k mı ateşlicektin
Ciddi alıcı varsa ben de verecem dost, bir tane yetio zaten 🤣Hocam böbreği satışa çıkardık. Allahın izniyle satılırsa 50 k ateşlerim 🤣
Benim eniştede 1 tane var yıllardır su içmiyor. 1 taneylede yaşanıyor dost. 🤣Ciddi alıcı varsa ben de verecem dost, bir tane yetio zaten 🤣
Bizim ülkede Böbrek para ediyormu waybeeeHocam böbreği satışa çıkardık. Allahın izniyle satılırsa 50 k ateşlerim 🤣
İyiki hatun olmamisiz dddDddCiddi alıcı varsa ben de verecem dost, bir tane yetio zaten 🤣
Var mısın beraber rögar kapağını açıp kafa üstü atlamaya reisShow haberden geliyorum,,,genel yayın yönetmeni reyting düştü TERİM EL ATSİN DİYOR..
Bolsanslar gardasim...4lu kupon saba yariyor
Reha muhtarı çagirirsan olur ddDVar mısın beraber rögar kapağını açıp kafa üstü atlamaya reis
AhsndndbcncnfndjsjBenim eniştede 1 tane var yıllardır su içmiyor. 1 taneylede yaşanıyor dost. 🤣
Keşke hatun dogsaydik ne dert ne tasaİyiki hatun olmamisiz dddDdd
Uğur Dündar da olur, iyi haber yapar bizi Show TVyeReha muhtarı çagirirsan olur ddD