- 31,549
- 29,258
- 113
Gelesi varsa gelir abi ya ama sayı da oynanırdıMurraya sayi oynamaliydin bnce
Gelesi varsa gelir abi ya ama sayı da oynanırdıMurraya sayi oynamaliydin bnce
Forumda kime sorsan kumar tanrısı awTelafisini yaparız hocam
Korner rahat geldi de Fas yaktı 😁Hem oner hem tavsiye deil de ne ala memleket 😁
Arjantinliler bile şu maça her iki yarı gol oynamayı akıl edememiştir muhtemelenForumda kime sorsan kumar tanrısı aw
Ateş maşallah. Medelline ilk yarı 5 korner ve Brezilya basket ilk per 39.5 basmistim 14 liraylaBidaha çekinme lütfen istediğin zaman banka kuponlarımız hazır :\
Ekli dosyayı görüntüle 349964
Pia çekim paylaş 60 orana bastım gelirse nude isticem sendenArjantinliler bile şu maça her iki yarı gol oynamayı akıl edememiştir muhtemelen
EasyAteş maşallah. Medelline ilk yarı 5 korner ve Brezilya basket ilk per 39.5 basmistim 14 lirayla
Gelirse sen istemeden ben soyunurum zatenPia çekim paylaş 60 orana bastım gelirse nude isticem senden
Piadan ben hep spin aliom çek paylaş için. Şu maymun oyununda çeviriom 20-30 veriyor kafama göre oynuyom. Freebet sıkıntı 1.9 oran kombine falanPia çekim paylaş 60 orana bastım gelirse nude isticem senden
@Pikaçuu abimize verdik Al oyna diye, dedi Savaş sen bu işi bilmiyon parayımı sevmiyo anlamadım ki :\Ateş maşallah. Medelline ilk yarı 5 korner ve Brezilya basket ilk per 39.5 basmistim 14 lirayla
O parayı değil, kazanmayı sevmiyor galiba@Pikaçuu abimize verdik Al oyna diye, dedi Savaş sen bu işi bilmiyon parayımı sevmiyo anlamadım ki :\
Freebet candırPiadan ben hep spin aliom çek paylaş için. Şu maymun oyununda çeviriom 20-30 veriyor kafama göre oynuyom. Freebet sıkıntı 1.9 oran kombine falan
Az da ikinci yarıya saklasınOff river yavaş oğlum
Çek gel paramızıFreebet candır
River maçına corner aldık yattıkÇek gel paramızı
Atarlar atarlarAz da ikinci yarıya saklasın