- 1,584
- 827
- 113
4.5ust olursa fb sampiuonYok beklicem inadına içime doğdu gelecek kanka büyük hissediyorum gidin 10 20 atın deneyin la denemekten bir şey olmaz
al sana büyü 😀
4.5ust olursa fb sampiuonYok beklicem inadına içime doğdu gelecek kanka büyük hissediyorum gidin 10 20 atın deneyin la denemekten bir şey olmaz
Fb şampiyon imkansızda Santos 4.5 üst diyorum4.5ust olursa fb sampiuon
al sana büyü 😀
İyi ki yemişsin dost boşa 45 dk daha bekleyecektin500 yedik kanka valla olsa direk vallahi basarım 4.5 üst Santos hiç acımam direk basarım
aga Santos 4.5 grircegime büyük pizza söyler keyfime bakarım 😀😀😀İyi ki yemişsin dost boşa 45 dk daha bekleyecektin
Futbol sağı solu belli olmaz dost futbol neler gördü bu gözler kim arsenali reali yeneceğini beklerdi bu gün?İyi ki yemişsin dost boşa 45 dk daha bekleyecektin
Sağı solu belli olmaz da dost her maça +7 alalım o zaman Brezilya Ligi'ne Arjantin'e. Nasılsa 200 maçta bir +7 illa oluyor . Yanlış düşünce bunlarFutbol sağı solu belli olmaz dost futbol neler gördü bu gözler kim arsenali reali yeneceğini beklerdi bu gün?
Kanka sana +7 al diyen yok Santos 2. Yarı 3 gol daya çıkar diyorum sadece imkansız mı?Sağı solu belli olmaz da dost her maça +7 alalım o zaman Brezilya Ligi'ne Arjantin'e. Nasılsa 200 maçta bir +7 illa oluyor . Yanlış düşünce bunlar
evetKanka sana +7 al diyen yok Santos 2. Yarı 3 gol daya çıkar diyorum sadece imkansız mı?
Sen nerenle dinliyon beni kardeşim. Ne anlatmam istemişim ben. Tamam Santos 4.5 olacak kesin olacak nolur Santos deme. Maç sonu buradasın sabaha kadar buradasın tamamKanka sana +7 al diyen yok Santos 2. Yarı 3 gol daya çıkar diyorum sadece imkansız mı?
Tmm sensinSen nerenle dinliyon beni kardeşim. Ne anlatmam istemişim ben. Tamam Santos 4.5 olacak kesin olacak nolur Santos deme. Maç sonu buradasın sabaha kadar buradasın tamam
@PARSEFE bu arkadaş yapıyo 😀Bekliyorum maçı sadece tahmin yaptım kesin olacak demedik hanginiz kesin kupon yapıyor?
O arkadaş kafayı yemiş aynı keseye koyma 😁@PARSEFE bu arkadaş yapıyo 😀
GOLLLLL Santos 6 oldu @Marley15 😀Kanka sana +7 al diyen yok Santos 2. Yarı 3 gol daya çıkar diyorum sadece imkansız mı?
pardon yanlış görmüşüm flamengoymus 😀😀GOLLLLL Santos 6 oldu @Marley15 😀
Olur öyle şeyler canım içerlendin mi tahmin dost bu takılma çokNerede o santos 4.5 üst diyen bir arkadaş vardı maç üst bile olmadı daha