- 1,225
- 532
- 113
Çok zor umarım gelir iy golden gittik bizBu Amerikalılara güven olmaz ama dayanamadıkEkli dosyayı görüntüle 769565
Çok zor umarım gelir iy golden gittik bizBu Amerikalılara güven olmaz ama dayanamadıkEkli dosyayı görüntüle 769565
Bol şans
Çok zor be kardeş o maçtan en fazla 1 yada 2 gol çıkar oda belkiHocam gelirse Santos maçına 4.5 ust diyorum
2 gol olmuş bile çıkar rahatÇok zor be kardeş o maçtan en fazla 1 yada 2 gol çıkar oda belki
2.yarı 3 gol gelir diyorsun yani ? 5.00 oran var 4.5 üstün2 gol olmuş bile çıkar rahat
Kanka 2 gol gelse yeter2.yarı 3 gol gelir diyorsun yani ?
aga nasi çıksın 😀 2 gol banko yaniKanka 2 gol gelse yeter
2 gol gelirse dep 1 atar tertemiz tutar kupon xdKanka 2 gol gelse yeter
Neymar da sakatlanıp çıktı. 3.5 bile çok zor maça yatar SantosSantos maçından çıkar 5 gol hissediyorum
aga bunlar o kadar yetenekli değildir karambole hatayla gol atarlar o mevzuyu yapamazlar 😀😀😀Kupa maçı ya illa uzatacaklar
Yat uyu kardeşim belliki gözü açık rüya görüyorsunSantos maçından çıkar 5 gol hissediyorum
maç bana kalırsa öyle biter ya da maks 1 gol daha çıkar zar zorNeymar da sakatlanıp çıktı. 3.5 bile çok zor maça yatar Santos
Neymarda iş yok zaten kanka atarlar beaNeymar da sakatlanıp çıktı. 3.5 bile çok zor maça yatar Santos
Ya çıkarsa kardeş?Yat uyu kardeşim belli gözü açık rüya görüyorsun