Durumum olsa da girmem 3 gol ne dost 😁Durumu olan depe 2.5 üst girsin genel
Durumum olsa da girmem 3 gol ne dost 😁Durumu olan depe 2.5 üst girsin genel
Kasası olan penarol. Maçına girsin asil
Ordan gelenle de ikinci yarı racinge girsinKasası olan penarol. Maçına girsin asil
Direkt maca mi girsinKasası olan penarol. Maçına girsin asil
Ben 16 yaşında başladım lise 2 deydim . Hoca ders anlatırdı ben ise en arkada gazeteden maç analizi yapar kupon doldururdum. 😁😁 biz de geçen pazartesi başlamadık . Gerçi başladıkta noldu hayatımız kaydı
Ben totemi buldum 100 ayarla da yapalım bi kuponBen 16 yaşında başladım lise 2 deydim . Hoca ders anlatırdı ben ise en arkada gazeteden maç analizi yapar kupon doldururdum. 😁😁 biz de geçen pazartesi başlamadık . Gerçi başladıkta noldu hayatımız kaydı
İşleminizi kontrol ediyorum....Ben totemi buldum 100 ayarla da yapalım bi kupon
Yapılan kontroller sonucunda hakkınız bulunmamaktadır. Dilerseniz yatırım yaparak avantajlı bonuslarımızdan faydalanabilirsiniz @efkalade1İşleminizi kontrol ediyorum....
Ben 2005 senesinde başladım. O gün bugündür hayatım boka sardiBen 16 yaşında başladım lise 2 deydim . Hoca ders anlatırdı ben ise en arkada gazeteden maç analizi yapar kupon doldururdum. 😁😁 biz de geçen pazartesi başlamadık . Gerçi başladıkta noldu hayatımız kaydı
5 tl ye 50 tl almıştım 2006 yılı olması lazım. Harca harca bitmezdi şimdi ise...İlk kuponumda Arsenal manu maçı vardı hatta hiç unutmam tutmustu
Aynen öyle 10tlye 60 lira kazandığımda harca harca bitiremezdim5 tl ye 50 tl almıştım 2006 yılı olması lazım. Harca harca bitmezdi şimdi ise...