- 2,840
- 774
- 113
valla sapladı ev ins bir tane daha cıkmaz
1 sene bir ligde çok gol oluyosa bir sonraki sene çöp .Gecen sene full Meksika kadınlara oynuyordum sürekli ust geliyordu bu sene tam tersi oldu yoksa ben ligimi bulmuştum
Dakika 81 3 0
Aynen valla bide buz hokeyi vardi gecen sene her maçta 6 7 tane gozun kapali gol oluyordu bu sene utanmasalar her maclari 0 0 bitirecekler1 sene bir ligde çok gol oluyosa bir sonraki sene çöp .
Mls ligide oyle olmadimi
1 sene insanı alistiriyolar 2.sene topluyolar insanın aklında o ligler hep gollü geciyo kalıyor isteAynen valla bide buz hokeyi vardi gecen sene her maçta 6 7 tane gozun kapali gol oluyordu bu sene utanmasalar her maclari 0 0 bitirecekler
Aynen ole valla suan slot desen basket desen futbol desen rezalet ötesi zaten bole devam ederse herkes bırakır bu bahsisi mecbur1 sene insanı alistiriyolar 2.sene topluyolar insanın aklında o ligler hep gollü geciyo kalıyor iste
Kimse bırakmaz dost bu ülkede yaşayan kimse bırakmaz.Aynen ole valla suan slot desen basket desen futbol desen rezalet ötesi zaten bole devam ederse herkes bırakır bu bahsisi mecbur