- 31,261
- 28,837
- 113
Şu dövüşlerde hemen adamları güreşe zorlama dost az yumruk yumruğa kavga etreis valla yabancıyım ben çeviri öyle cevirdi![]()
Şu dövüşlerde hemen adamları güreşe zorlama dost az yumruk yumruğa kavga etreis valla yabancıyım ben çeviri öyle cevirdi![]()
reis maçı canlı izliyorum bayır aşağı oynuyor dep ,zorlanıyor şuanDoğrudur baska ülkeden gidersen çok zorlanırsin ama bu takımlar orda yaşadıkları için alışkindirlar onlari rakim maalesef etkilemiyor
Rahmetli ferdi iyi adamdı yazık oldu hocamFerdi alt takımlarını yesin adamsın
Bugün etkilencekleri tutar terim oynadı sonuçta 🤣🤣Doğrudur baska ülkeden gidersen çok zorlanırsin ama bu takımlar orda yaşadıkları için alışkindirlar onlari rakim maalesef etkilemiyor
Ev zaten o ligin sefiri onun karşısında o ligte hiç bir takım duramaz zatenreis maçı canlı izliyorum bayır aşağı oynuyor dep ,zorlanıyor şuan
bu ferdide böcek felan var herhalde reisin ne zaaman ismi geçse 5 dk geliyor hemenRahmetli ferdi iyi adamdı yazık oldu hocam
Baksana hala gol yok hoca oynamasa şimdiye 4 olmustuBugün etkilencekleri tutar terim oynadı sonuçta 🤣🤣
En baba 3 olur dost bu saatten sonra zorlamiyo bolivarEv zaten o ligin sefiri onun karşısında o ligte hiç bir takım duramaz zaten
Bugun gelemez ban yedi 3 gün rahatizbu ferdide böcek felan var herhalde reisin ne zaaman ismi geçse 5 dk geliyor hemen![]()
Olabilir bakalimEn baba 3 olur dost bu saatten sonra zorlamiyo bolivar
2.adimda gider şimdi taraf üst alır kanser eder biziBaksana hala gol yok hoca oynamasa şimdiye 4 olmustu
Bol şans
yok reisim korner bahsi alacakmış floryadan haber geldi2.adimda gider şimdi taraf üst alır kanser eder bizi
Bol şans
Dunku gibi galiba gol son dakika da gelmişti dimi2.adimda gider şimdi taraf üst alır kanser eder bizi
NBA basliyor durmaz o simdiyok reisim korner bahsi alacakmış floryadan haber geldi![]()
Hee penaltı oldu 45 teDunku gibi galiba gol son dakika da gelmişti dimi
geçen nba korner bahsi alıyordu site izin vermedi yoksa alacaktıNBA basliyor durmaz o simdi