- 18,515
- 16,838
- 113
İsmi tam gözükmüyo sende ki kullanıcı adını yazsana bro özelden sana zahmetYok onu buldum ben kanitlariyla birlikte hshshs
İsmi tam gözükmüyo sende ki kullanıcı adını yazsana bro özelden sana zahmetYok onu buldum ben kanitlariyla birlikte hshshs
Sullynin nicki aklıma geliyorYeltay için çok sağlam bi kaynak bir ss attı bana instadan Ferdi diye ama inanmak istememekteyim arkadaşla da tartışıp günahını almak istemem ii gecelerrrr 😅
Aynen yanlış oldu dost beynim yandıMinnesota dost denver değil
Estğ dostAynen yanlış oldu dost beynim yandı
Yolladım yaziik sevdiğim bi dostuma zararı dokundu adamlığına yazık başka bisi değilİsmi tam gözükmüyo sende ki kullanıcı adını yazsana bro özelden sana zahmet
Bide dağıtımı ona yaptırıyorlardi aw@egehandro terim mi kaynak
Ferdiyle en samimi terim hocamdı
Hadi bol şanslarYine güvendik New yorka bakalım nolacakEkli dosyayı görüntüle 785258
Yok fesatçı biri şu an bi profil söylendi bana kurcalamakla mesgulüm 😅@egehandro terim mi kaynak
Limon satarım adam satmam@egehandro terim mi kaynak
Hocam bahsettiğiniz kızı kimdi forumdaBide dağıtımı ona yaptırıyorlardi aw
Her zaman öyle dünya bir ama ahiret sonsuzLimon satarım adam satmam
Fesatçı bi kişi var oda tüm forum tarafından benimsenmiş zatenYok fesatçı biri şu an bi profil söylendi bana kurcalamakla mesgulüm 😅
ferdikadioglu dan bahsediyoruz kanka vurkacci 7pneHocam bahsettiğiniz kızı kimdi forumda
Futbola atacaktım normalde de basket devam dedikTerim bide devre arasını beklettiriyorsun kupon yatarsa yemin olsun polonyaya gelip seni krakow meydanda asarım
Bu maçta ekmek var gibiFutbola atacaktım normalde de basket devam dedik
Hocam ben yattım iyi geceler haini bulduk hangi isimle takıldığını 😅 bu sefer kendisine futbolcu değil dizi karekteri seçmişFutbola atacaktım normalde de basket devam dedik
bize nba devre arasi beklettirdin ya bi uzaklastik seninleFutbola atacaktım normalde de basket devam dedik