- 1,142
- 302
- 83
Bu arkadaşa neden sakat mualesi yapılıyor ilk adımı geçti diye herkes sevinçli
Bol şans hocam
27 çıktı işteDaha gelmedi yav
Beynim yandı 25 olarak gördüm27 çıktı işte![]()
Senin rolling nasil sonuckandi dostTebrikler kanka adım 1 won![]()
Dostumuzun mutlulugu bizim mutlulugumuzdurBu arkadaşa neden sakat mualesi yapılıyor ilk adımı geçti diye herkes sevinçli
Yanlış kuponu attın sandıkBeynim yandı 25 olarak gördüm
Won kanka tek adımdı benim zatenSenin rollin nasil sonuckandi dost
Guzel guzell kar almayı bilmeknlazimWon kanka tek adımdı benim zaten
Öyle denvere kalan bi kuponum var çekildim güne 0 la başlayıp güzel kasayla durayım dedim 17k 2 saat önce 500tl ye kadar düştü toparladık sonra düşmemek için durmayı bilmek gerekGuzel guzell kar almayı bilmeknlazim
Minnesota dost denver değilÖyle denvere kalan bi kuponum var çekildim güne 0 la başlayıp güzel kasayla durayım dedim 17k 2 saat önce 500tl ye kadar düştü toparladık sonra düşmemek için durmayı bilmek gerek
Oyle oyle iyi yapmissin dostÖyle denvere kalan bi kuponum var çekildim güne 0 la başlayıp güzel kasayla durayım dedim 17k 2 saat önce 500tl ye kadar düştü toparladık sonra düşmemek için durmayı bilmek gerek
Yeltay için çok sağlam bi kaynak bir ss attı bana instadan Ferdi diye ama inanmak istememekteyim arkadaşla da tartışıp günahını almak istemem ii gecelerrrr 😅
Bol şans kankaYine güvendik New yorka bakalım nolacakEkli dosyayı görüntüle 785258
KiniyorumYine güvendik New yorka bakalım nolacakEkli dosyayı görüntüle 785258
Bol şans hocamYine güvendik New yorka bakalım nolacakEkli dosyayı görüntüle 785258
Yok onu buldum ben kanitlariyla birlikte hshshsYeltay için çok sağlam bi kaynak bir ss attı bana instadan Ferdi diye ama inanmak istememekteyim arkadaşla da tartışıp günahını almak istemem ii gecelerrrr 😅