Dur hele demiştim umudunu kaybetme demiştim daha ilk yari bitmedi demiştim içimiz temiz kardeşim bol bol şansın olsun inşallah 😊Hüngür hüngür ağlıyorum
Dur hele demiştim umudunu kaybetme demiştim daha ilk yari bitmedi demiştim içimiz temiz kardeşim bol bol şansın olsun inşallah 😊Hüngür hüngür ağlıyorum
Bana hiç atmadın 🤣😂Hepinizin emeğine sağlık. Şimdi 2 rollcu sececem daha önce atmadiklarimdan onlar kazanırsa diğer takip edenlere de dağıtır. Normalde kendime ufak bişey alıp kalanı tüm takip edenlere eşit dağıtıyorum rollerde ama bu sefer bir tık ihtiyacım var diye böyle yapıyorum
HmmmHepinizin emeğine sağlık. Şimdi 2 rollcu sececem daha önce atmadiklarimdan onlar kazanırsa diğer takip edenlere de dağıtır. Normalde kendime ufak bişey alıp kalanı tüm takip edenlere eşit dağıtıyorum rollerde ama bu sefer bir tık ihtiyacım var diye böyle yapıyorum
Keskin reis 4455 Malatya samsunmuİlk yarı bitdi hocam ikinci yarı için bir düşünceniz varmi
Ev kazanır güzel orsnİlk yarı bitdi hocam ikinci yarı için bir düşünceniz varmi
Lütfen borcunu ödeHepinizin emeğine sağlık. Şimdi 2 rollcu sececem daha önce atmadiklarimdan onlar kazanırsa diğer takip edenlere de dağıtır. Normalde kendime ufak bişey alıp kalanı tüm takip edenlere eşit dağıtıyorum rollerde ama bu sefer bir tık ihtiyacım var diye böyle yapıyorum
Biliyorum dayı. Sen ve @V3R0N atacam yaparsiniz ufaktan kazanç olursa birer kişiye atsanız bisiler yeter zaten toplasan 4-5 kişi varız burdaBana hiç atmadın 🤣😂
Maalesef kardeşim bugün çok ihtiyacım var yoksa oderdimLütfen borcunu öde
Karar senin dostum Juan Sebastian Veron kardeşimde yapıyor bu işi hakkını veriyor oda oda sağlam bir roll yapıp dağıtım yapabilirHepinizin emeğine sağlık. Şimdi 2 rollcu sececem daha önce atmadiklarimdan onlar kazanırsa diğer takip edenlere de dağıtır. Normalde kendime ufak bişey alıp kalanı tüm takip edenlere eşit dağıtıyorum rollerde ama bu sefer bir tık ihtiyacım var diye böyle yapıyorum
Polonyayaya gelip elden alacağım sonundaMaalesef kardeşim bugün çok ihtiyacım var yoksa oderdim
Sagolasin dostum güzel dusuncen için teşekkür ediyorum inşallah dostlarla el birliğiyle bizde birsey yaparız hep beraber karar veririzBiliyorum dayı. Sen ve @V3R0N atacam yaparsiniz ufaktan kazanç olursa birer kişiye atsanız bisiler yeter zaten toplasan 4-5 kişi varız burda
Aynen iyidir oKarar senin dostum Juan Sebastian Veron kardeşimde yapıyor bu işi hakkını veriyor oda oda sağlam bir roll yapıp dağıtım yapabilir
Sakin ol ilk yarıyı zor getirdik maç sonunda intihar eden olur 😂😂Ev kazanır güzel orsn
Keskin reis yaş kaç bu arada seninİlk yarı bitdi hocam ikinci yarı için bir düşünceniz varmi
Vala yarına bir isim var para lazım biraz o yüzden bu sefer böyle yaptım. Mesela dün kazandık kazancın hepsini 3-4 kişiye bölüp attımSagolasin dostum güzel dusuncen için teşekkür ediyorum inşallah dostlarla el birliğiyle bizde birsey yaparız hep beraber karar veririz
Hocam sen bunalmaVala yarına bir isim var para lazım biraz o yüzden bu sefer böyle yaptım. Mesela dün kazandık kazancın hepsini 3-4 kişiye bölüp attım
İşin herseyden önemli dostum sen işini sıkıntısız halketbgerisi önemli değil başka zaman yine güzel bir kazancla telafisi yapılır elbetVala yarına bir isim var para lazım biraz o yüzden bu sefer böyle yaptım. Mesela dün kazandık kazancın hepsini 3-4 kişiye bölüp attım