http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fterim1905 / Kasa 293.03 Hedef-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,382
29,018
113
Hepinizin emeğine sağlık. Şimdi 2 rollcu sececem daha önce atmadiklarimdan onlar kazanırsa diğer takip edenlere de dağıtır. Normalde kendime ufak bişey alıp kalanı tüm takip edenlere eşit dağıtıyorum rollerde ama bu sefer bir tık ihtiyacım var diye böyle yapıyorum

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,896
3,833
113
Hepinizin emeğine sağlık. Şimdi 2 rollcu sececem daha önce atmadiklarimdan onlar kazanırsa diğer takip edenlere de dağıtır. Normalde kendime ufak bişey alıp kalanı tüm takip edenlere eşit dağıtıyorum rollerde ama bu sefer bir tık ihtiyacım var diye böyle yapıyorum
Bana hiç atmadın 🤣😂

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Hmmm

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,730
13,158
113
İlk yarı bitdi hocam ikinci yarı için bir düşünceniz varmi

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Lütfen borcunu öde

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,896
3,833
113
Karar senin dostum Juan Sebastian Veron kardeşimde yapıyor bu işi hakkını veriyor oda oda sağlam bir roll yapıp dağıtım yapabilir

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,896
3,833
113
Vala yarına bir isim var para lazım biraz o yüzden bu sefer böyle yaptım. Mesela dün kazandık kazancın hepsini 3-4 kişiye bölüp attım
İşin herseyden önemli dostum sen işini sıkıntısız halketbgerisi önemli değil başka zaman yine güzel bir kazancla telafisi yapılır elbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...