Yok ödemeler var yapamadık şahıs borcumuz yok istemiyoruz kimseden istesek oraya da olur iyice daralmıştıkBorç mu haciz mi reis nedir nasıl yani büyük kayıp mı var Allah korusun
Yok ödemeler var yapamadık şahıs borcumuz yok istemiyoruz kimseden istesek oraya da olur iyice daralmıştıkBorç mu haciz mi reis nedir nasıl yani büyük kayıp mı var Allah korusun
İşler sıkıntı kardeşimKeşke benimde kul adım umutks41 olsa
Enişte salla buna paycoyu hahahahahaSıkma canını be eniste hallolur bi sekilde
Yok la bende sıfırım suan ama olsa jestimizi yapardik, enisteye daha kismet olmadi bi gun o da olurEnişte salla buna paycoyu hahahahaha
O kim eniştem tanıdığımız biri miDolandıracak dostlar var kullanıcı adımız Umutks41 olsaydı 10k toplar topuk yapardık
Sahtekarın teki Betco siteler gibi birilerini dolandırdıkca isim değiştiriyorO kim eniştem tanıdığımız biri mi
Bizide tokatlamasın 🤣İşler sıkıntı kardeşim
Şaka yapıyorum reisYok la bende sıfırım suan ama olsa jestimizi yapardik, enisteye daha kismet olmadi bi gun o da olur
Burda mı hala acaba enişteSahtekarın teki Betco siteler gibi birilerini dolandırdıkca isim değiştiriyor
Sahtekarın teki Betco siteler gibi birilerini dolandırd
Muro başkannn lagerta var ya ölürüm ona ölürümŞaka yapıyorum reis
SanmamBurda mı hala acaba enişte
Biliyom knk😅ama severim enisteyi yaw makara adam, imkan olsa bi el atardıkŞaka yapıyorum reis
Burdayım 500 at kanitliyimBurda mı hala acaba enişte
Kaç vurdu acaba merak ediyorumSanmam
Sen atıncada kanıt olur atıyorum paycoyu hahahahaBurdayım 500 at kanitliyim
-500 bin borcu var -200 olanlar ormanda asıyor kendiniKaç vurdu acaba merak ediyorum
Lavuk eskiden 200 200 atardı şimdi bı sigara parasını ayda bir zor atiyoTerime atacağına yak parayı daha iyi bir kere mi kazanamaz bi insan