- 10,121
- 3,836
- 113
133
Bende seni severim hahahaahHocamı severim
Oynadıysan 6k kasa hayırlı olsun 🤣İkinci adım bekleniyorhemen alda kasada 3 k var tersine basacagim
Ben şaştım sen üstü oynayınca gerçekten şok oldum 160,5 altı 2.07den açmıştı dedim keşke 1000 lira olaydı vuraydım şuna easy money dedim vallaSüreyi 24 saniye kullanıp atış bile yapamiolar Allah'ım acı çekiyorum
Normalde Ukrayna maçı gol alacaktım o ara kitlendi dedim neyse basketten devam edeyim. Asvel seri 7-8 sayı atsa maça ortak olur rahat üste gider diye bekledik ama olmadı maalesefBen şaştım sen üstü oynayınca gerçekten şok oldum 160,5 altı 2.07den açmıştı dedim keşke 1000 lira olaydı vuraydım şuna easy money dedim valla
Kardeşim yardımcı ol lütfenNormalde Ukrayna maçı gol alacaktım o ara kitlendi dedim neyse basketten devam edeyim. Asvel seri 7-8 sayı atsa maça ortak olur rahat üste gider diye bekledik ama olmadı maalesef
Tüh be ben o kadar bilmiyorum oyuncu falan reis baktım 5 dakkada 2 sayısı var maximum 8 daha atar yemezde doğru düzgün diye düşündüm 160,5 alt geçti aklımdan keşke yazaydım belki fikrin değişirdi ama Madrid'de ne boktan oynamış son sete bende diyorum Türkiye nasıl Avrupa şampiyonu olup duruyor bunların yanında var 50 tane NBA oyuncumuz her sene herhalde oluruzNormalde Ukrayna maçı gol alacaktım o ara kitlendi dedim neyse basketten devam edeyim. Asvel seri 7-8 sayı atsa maça ortak olur rahat üste gider diye bekledik ama olmadı maalesef
Enişte hoş geldin senin adına açıyorum hemen roll. hahahahahaKardeşim yardımcı ol lütfen
Muro kardeşim uçurumun kenarındayızEnişte hoş geldin senin adına açıyorum hemen roll. hahahahaha
Hayrola enişteemmmmMuro kardeşim uçurumun kenarındayız
Hahahahaha seni bu hale getiren hayat bize neler yapmaz enişteMuro kardeşim uçurumun kenarındayız
İşler nanay çıkmazdayızHayrola enişteemmmm
Olayım kardeşimKardeşim yardımcı ol lütfen
Dolandıracak dostlar var kullanıcı adımız Umutks41 olsaydı 10k toplar topuk yapardıkOlayım kardeşim
Borç mu haciz mi reis nedir nasıl yani büyük kayıp mı var Allah korusunİşler nanay çıkmazdayız
Keşke benimde kul adım umutks41 olsaDolandıracak dostlar var kullanıcı adımız Umutks41 olsaydı 10k toplar topuk yapardık