- 7,750
- 2,681
- 113
Tebrikler demek düşer lsksksmsSonradan Paylaşım Yapılır mı Bilmem Ama kupon Wonn.Ekli dosyayı görüntüle 754667
Tebrikler demek düşer lsksksmsSonradan Paylaşım Yapılır mı Bilmem Ama kupon Wonn.Ekli dosyayı görüntüle 754667
Nba de her zaman ust alınmaz ben dun 6li kombin yaptım hepsi tuttu her zaman ust alınmazÜstten
Her zaman değil ilk defa üst aldı belkideNba de her zaman ust alınmaz ben dun 6li kombin yaptım hepsi tuttu her zaman ust alınmaz
Olabilir atam siz ole diyorsanız oledirHer zaman değil ilk defa üst aldı belkide
Ben handikap alır oynamıyorum genel üst ilk yarı ya da toplam sayı şeklinde oynarım.Üstten
Evet belli zaten oBen handikap alır oynamıyorum genel üst ilk yarı ya da toplam sayı şeklinde oynarım.
Artık onu da oynamazsinBen handikap alır oynamıyorum genel üst ilk yarı ya da toplam sayı şeklinde oynarım.
Sonradan paylasim yapilirsa sonradan dagitim yapilirSonradan Paylaşım Yapılır mı Bilmem Ama kupon Wonn.Ekli dosyayı görüntüle 754667
Bu gece bile NBA yapacaksın bahse varımNBA nokta valla sökerim nba i
Her türlü sen kaybedersin dostum oynamam dedim mi oynamam 😁Bu gece bile NBA yapacaksın bahse varım
Görürüz 2 güne inşallah oynamazsın ama kasa biraz Yükselince birde güzel bir NBA mı olursa basarsınHer türlü sen kaybedersin dostum oynamam dedim mi oynamam 😁
Kanka oynamam dedim mi NBA oynamam ama mesela şimdi başka varsa maç oynarım.Görürüz 2 güne inşallah oynamazsın ama kasa biraz Yükselince birde güzel bir NBA mı olursa basarsın
NBA taraf alt üst yada oyuncu daha iyi total alt üstü bir şekilde manipüle ediyolarKanka oynamam dedim mi NBA oynamam ama mesela şimdi başka varsa maç oynarım.
Şimdi yaptım bir tane tutarsa paylaşırım 😁NBA taraf alt üst yada oyuncu daha iyi total alt üstü bir şekilde manipüle ediyolar
Won olunca paylaiırsın acele etme şuahhaŞimdi yaptım bir tane tutarsa paylaşırım 😁
Biri canlı biri başlamamış.
Şimdi yaptım bir tane tutarsa paylaşırım 😁
Yaw yok öyle birşey atmayinca atmıyorlar kaç senedir oynarım her lige ama NBA varya NBA lanet bir lig kafalarina göre.NBA taraf alt üst yada oyuncu daha iyi total alt üstü bir şekilde manipüle ediyolar
Tutarsa paylaş dost öyle daha zevkliŞimdi yaptım bir tane tutarsa paylaşırım 😁
NBA öyle malesefYaw yok öyle birşey atmayinca atmıyorlar kaç senedir oynarım her lige ama NBA varya NBA lanet bir lig kafalarina göre.
Ödülüm geldı kesene bereketŞimdi yaptım bir tane tutarsa paylaşırım 😁