- 28,576
- 17,629
- 113
Bu da gelir dostGece en son parayla bu kuponu yaptım gelen 3150 nin 215Ekli dosyayı görüntüle 7546700 sini tutan diğer kupona vurdum
Bu da gelir dostGece en son parayla bu kuponu yaptım gelen 3150 nin 215Ekli dosyayı görüntüle 7546700 sini tutan diğer kupona vurdum
Usadan uzak dur sen yine deGece en son parayla bu kuponu yaptım gelen 3150 nin 215Ekli dosyayı görüntüle 7546700 sini tutan diğer kupona vurdum
Lâ zaten gelmıs dün gece bu puahahBu da gelir dost
İki kişiye 250 TL atarım bakalım. Çekim gelsin de. Çok kazansak yine atarız ama basketbol beni kanser edecek yakındır 😁Kaç kısı secıceksın herkes heycanlı kadır gecesı bugün
RezillikKaç kısı secıceksın herkes heycanlı kadır gecesı bugün
Valla bir daha NBA oynarsan lanet olsun NBA eUsadan uzak dur sen yine de
Gelir dedik bak hemen gelmişLâ zaten gelmıs dün gece bu puahah
Metninin tuzağına düşme ahmedim düşmeİki kişiye 250 TL atarım bakalım. Çekim gelsin de. Çok kazansak yine atarız ama basketbol beni kanser edecek yakındır 😁
PuajajajahahwhaGelir dedik bak hemen gelmiş
Diğer Amerikan liglerinde de aynı halt varValla bir daha NBA oynarsan lanet olsun NBA e
Metin zengin kanka 1xbette takılıyor haberin olsunİki kişiye 250 TL atarım bakalım. Çekim gelsin de. Çok kazansak yine atarız ama basketbol beni kanser edecek yakındır 😁
Tamam gelenin 2150 sini vurdum yattim takip bile etmedim ki bı baktım tutmuşLâ zaten gelmıs dün gece bu puahah
At da bizde wonlayip kazandiralim 😔İki kişiye 250 TL atarım bakalım. Çekim gelsin de. Çok kazansak yine atarız ama basketbol beni kanser edecek yakındır 😁
Bana yazar dostTamam gelenin 2150 sini vurdum yattim takip bile etmedim ki bı baktım tutmuş
Su 100 lira isteyip maaş yatınca verecem diyen ferdi miFerdinin yokluğunu aratmıyprsunuz helal pıhahaha
Dun nba de favori takımlarin hepsi handikaplı kazandı sen dun nasıl nba den kaybettin kiTutandan çok tutmayan kupon var 5 tane kupon kasayı sıfırladı son 1000 lira ile yine aynı oldu 2 kuponda
Heee puahahahSu 100 lira isteyip maaş yatınca verecem diyen ferdi mi
ÜsttenDun nba de favori takımlarin hepsi handikaplı kazandı sen dun nasıl nba den kaybettin ki