Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Freman21 | Tutan Kupon Serisi 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1700
Kupon Oranı
5.39

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,693
4,581
113
Kazanan kuponu konu açıp atmanın mantıgı tam olarak ne 😂

mmcena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
264
185
43
Ego tatmini başka bişey değil her kazandığımıza konu açsak ohoo forum çöplüğe döner :D

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,693
4,581
113
Böyle totemi varmış geçende böyle yaptı sözü vardı ama diğer sefere 777₺ sana diye unutmuş
Ya boş adam bunlar ya maclar baslamadan paylaşırsın takip edenlere para atarsın ya da hiç paylasmazsın kazandıktan sonra paylaşıp neyin şovunu yapıyorsun yani

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ego tatmini başka bişey değil her kazandığımıza konu açsak ohoo forum çöplüğe döner :D
Gündüz kimse yapamıyo daimon var geceleri ankara pavyonuna dönüuor ayyaş sarhoş burda

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,503
1,889
113
Boş boş yorumlar yapıyorsunuz ama içindeki anlamı biliyorum kimse bu tür paylaşım yapmanın yasak olduğunu söylemedi bu birincisi kupon gelir gider o ayrı bir konu ego tatmin etmek istesem neler neler yaparım buda seni ilgilendirmez konuyu begenmediysen yorum yapma siktir git bu kadar @Daimon gelsin beni banlasin isterse buranın boku çıkmış dilenciden bir farkınız da yok.

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,503
1,889
113
Ulan başkaları gözünüze sokarken kuponları sesiniz çıkmıyor buraya gelip bana dikleniyorsunuz. Ayyaş olun belki daha fazla kazanırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...