Kanka seni biliyoruz öle şeyler düşünme lutfenValla sonra haksızlık oldu demeyin arkadaşlar ben gerçekten hak edene atıyorum keşke çok olsa da atsak gelmeyebilir di kaybedebilirdik ama devam edecez
Kesene bereket knkValla sonra haksızlık oldu demeyin arkadaşlar ben gerçekten hak edene atıyorum keşke çok olsa da atsak gelmeyebilir di kaybedebilirdik ama devam edecez
Kesene bereket reisimValla sonra haksızlık oldu demeyin arkadaşlar ben gerçekten hak edene atıyorum keşke çok olsa da atsak gelmeyebilir di kaybedebilirdik ama devam edecez
En iyisini sen bilirsin reis hak edene hakkını vermek en dogrusudurValla sonra haksızlık oldu demeyin arkadaşlar ben gerçekten hak edene atıyorum keşke çok olsa da atsak gelmeyebilir di kaybedebilirdik ama devam edecez
Reisim kesene bereket cansınYanlış anlamayın 8 kişi iyidir bence az da değil çokta değil başka rolling de yapacam inşallah bol şanslar herkese
Kesen dolu olsun her daim reisYanlış anlamayın 8 kişi iyidir bence az da değil çokta değil başka rolling de yapacam inşallah bol şanslar herkese
Kesene bereket başkanYanlış anlamayın 8 kişi iyidir bence az da değil çokta değil başka rolling de yapacam inşallah bol şanslar herkese
ben var mıyım şfşfşfşfşccşYanlış anlamayın 8 kişi iyidir bence az da değil çokta değil başka rolling de yapacam inşallah bol şanslar herkese
Reısım bız kabul ettık sorun yokYanlış anlamayın 8 kişi iyidir bence az da değil çokta değil başka rolling de yapacam inşallah bol şanslar herkese
metin amacın nedir tam olarak ?Reısım bız kabul ettık sorun yok
Sanamı kardeşim
EvetSanamı kardeşim
Yazdım dm den