- 43,424
- 7,839
- 113
eyv. abi sendeVar ol gardaşım
eyv. abi sendeVar ol gardaşım
Sen nasıl oldun dostum iyisin dimiYapma gardasim aman dikkat et
Yok ya biz açılış yapmıştık gardasim sen sonuna denk geldinistiklal marşı kapanış
İyiyim gardasim şükürler olsun vallahi ufak bi ağrı sanciyla atlattık 😊Sen nasıl oldun dostum iyisin dimi
🙂🙂🙂Yok ya biz açılış yapmıştık gardasim sen sonuna denk geldin
knka ne oldu? benim niye haberim yokİyiyim gardasim şükürler olsun vallahi ufak bi ağrı sanciyla atlattık 😊
Geçmiş olsun abiİyiyim gardasim şükürler olsun vallahi ufak bi ağrı sanciyla atlattık 😊
Şükür gardasimİyiyim gardasim şükürler olsun vallahi ufak bi ağrı sanciyla atlattık 😊
Geçmiş olsun
Kuruyun lannnnnnnSon adım olsun beyler .Ekli dosyayı görüntüle 776926
Gardasim Akdeniz ateşi (FMF)var bende geçen gece bi yokladı beni yoktun burada yoksa canını yerim senin geldi vurdu bi ince allahtan tutmadı ufak bir sanciyla atlattık ahmetim varlığın yeter senin gardasimknka ne oldu? benim niye haberim yok
Bol şans diliyorum dostumSon adım olsun beyler .Ekli dosyayı görüntüle 776926
kankam çok geçmiş olsun. Allah şifa versin adamsınGardasim Akdeniz ateşi (FMF)var bende geçen gece bi yokladı beni yoktun burada yoksa canını yerim senin geldi vurdu bi ince allahtan tutmadı ufak bir sanciyla atlattık ahmetim varlığın yeter senin gardasim
Hadi bakalım bol şansSon adım olsun beyler .Ekli dosyayı görüntüle 776926
devammmmmSon adım olsun beyler .Ekli dosyayı görüntüle 776926
Hadi bakalım bol şansın olsunSon adım olsun beyler .Ekli dosyayı görüntüle 776926
Allah razı olsun gardasim sagolasin sende oylesinkankam çok geçmiş olsun. Allah şifa versin adamsın