Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Freman21 | İmkansız Görevlerin Adı Fenerbahçe 19 Farktan Wonn 🙄

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
5.29

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Kankalar paramız yoktu valla vip seviye Atlama bonusu aldık 1000 TL onunla yaptık dikkat ederseniz bonus yazıyor 😁
İnşallah bu para gerçek hayatında da seviye atlaman için bir basamak olur dost, tekrar kazancın daim olsun 🙏

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,308
1,787
113
Arkadaşlar ben hava atmak için paylasmadim Fenerbahçe'nin basketbolda nasıl büyük bir takım ve imkansızı nasıl başardı diye yaptım zaten fazla bir kazanç ta değil yanlış anlamayın lütfen

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,119
2,303
113
Yıllardır bu kulüpler dernek kulübü satılamaz diyorlar, o yüzden yabancılar falan satın alamıyor bu kulüpleri, borsada lotunu artırmış olabilir muhtemelen.
Reis satıldı diyorum ya hatta elimizde %62 hisse kaldı Fenerbahçe’ye ait falan denildi. Fenerbahçeden hisse satın alabiliyorsun

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,119
2,303
113
Ben bize yıllardır söylenen için yorum yaptım kanka doğrudur elbet. Habere göre sorun yok öyleyse.
Öyle reis febede hisse alınıp satılıyor benim bildiğim. Hatta bi ara real Madrid’i geçmişlerdi bu hisse muhabbetinden dolayı sonra düştüler. Ama iyi birşey olduğunu sanmıyorum bunun yani

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,308
1,787
113
Hacı hissedir değil mi sattığı para tükeniyor tabi para mı dayanır yakında onlarda bonus kod kovalamaya başlar 😁🤣

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,119
2,303
113
Hacı hissedir değil mi sattığı para tükeniyor tabi para mı dayanır yakında onlarda bonus kod kovalamaya başlar 😁🤣
Doğru da ben galatasaraylıyım yalan yok. Fenerbahçe’nin hisselerini satması Fenerbahçe için iyi birşey değil bana göre