- 10,633
- 6,440
- 113
İnşallah bu para gerçek hayatında da seviye atlaman için bir basamak olur dost, tekrar kazancın daim olsun 🙏Kankalar paramız yoktu valla vip seviye Atlama bonusu aldık 1000 TL onunla yaptık dikkat ederseniz bonus yazıyor 😁
İnşallah bu para gerçek hayatında da seviye atlaman için bir basamak olur dost, tekrar kazancın daim olsun 🙏Kankalar paramız yoktu valla vip seviye Atlama bonusu aldık 1000 TL onunla yaptık dikkat ederseniz bonus yazıyor 😁
Her hafta öyle oluyor geçen hafta da ondan önceki hemen hemen her hafta şike yapıyorlar sankiAli parayı basmıştır devre arası. Hep öyle yapıyor
Teşekkürler sağolun herkese bol kazançlar bol şanslarİnşallah bu para gerçek hayatında da seviye atlaman için bir basamak olur dost, tekrar kazancın daim olsun 🙏
Şansın bol kazancın daim olsun. Ali geçen kulübün %4 hissesini satmış son 7 hafta çok para harcıyacaz kalecilere hakemlere diye.Her hafta öyle oluyor geçen hafta da ondan önceki hemen hemen her hafta şike yapıyorlar sanki
O zmn tamam kesin şike varŞansın bol kazancın daim olsun. Ali geçen kulübün %4 hissesini satmış son 7 hafta çok para harcıyacaz kalecilere hakemlere diye.
Sırrı bozuyoruz burda tabiO zmn tamam kesin şike var
Satamaz ki kanka fener gs beşiktaş şahıs kulübü değil.Şansın bol kazancın daim olsun. Ali geçen kulübün %4 hissesini satmış son 7 hafta çok para harcıyacaz kalecilere hakemlere diye.
Haberi atabilirim sana bizzat Fenerbahçe’nin resmi Twitter hesabındanSatamaz ki kanka fener gs beşiktaş şahıs kulübü değil.
Tebrik ederim 🙏
Valla o kadarını bilmiyorum benSatamaz ki kanka fener gs beşiktaş şahıs kulübü değil.
Sattı reis %4 nokta bilmem kaçını 500 milyon lira civarınaV
Valla o kadarını bilmiyorum ben
Yıllardır bu kulüpler dernek kulübü satılamaz diyorlar, o yüzden yabancılar falan satın alamıyor bu kulüpleri, borsada lotunu artırmış olabilir muhtemelen.Haberi atabilirim sana bizzat Fenerbahçe’nin resmi Twitter hesabından
Reis satıldı diyorum ya hatta elimizde %62 hisse kaldı Fenerbahçe’ye ait falan denildi. Fenerbahçeden hisse satın alabiliyorsunYıllardır bu kulüpler dernek kulübü satılamaz diyorlar, o yüzden yabancılar falan satın alamıyor bu kulüpleri, borsada lotunu artırmış olabilir muhtemelen.
Tamam kankaReis satıldı diyorum ya hatta elimizde %62 hisse kaldı Fenerbahçe’ye ait falan denildi. Fenerbahçeden hisse satın alabiliyorsun
Ben bize yıllardır söylenen için yorum yaptım kanka doğrudur elbet. Habere göre sorun yok öyleyse.Ekli dosyayı görüntüle 767478 Oku bak sattıklarından emin olmasam haklı olabilirsin dicem de
Öyle reis febede hisse alınıp satılıyor benim bildiğim. Hatta bi ara real Madrid’i geçmişlerdi bu hisse muhabbetinden dolayı sonra düştüler. Ama iyi birşey olduğunu sanmıyorum bunun yaniBen bize yıllardır söylenen için yorum yaptım kanka doğrudur elbet. Habere göre sorun yok öyleyse.
Doğru da ben galatasaraylıyım yalan yok. Fenerbahçe’nin hisselerini satması Fenerbahçe için iyi birşey değil bana göreHacı hissedir değil mi sattığı para tükeniyor tabi para mı dayanır yakında onlarda bonus kod kovalamaya başlar 😁🤣