- 12,760
- 6,056
- 113
Yemeeeee
Rahat gelicek dedim kardesim son ceyrek sayi atmadikar ama yinede geldi sansAllah belasını versin gördünüz mü basketbolu işte böyle
Maçın baremi 200 de idiYav aptal bunlar son ceyrek sayi cikmadi en net gelicek mac buydu bu kuponda saglik olsun uzatmaha gitmesee
Dur daha btmedi ne maclar var uzatmada sayı olmaz fılan bellıkı olur atsnlar hemenAllah belasını versin gördünüz mü basketbolu işte böyle
diğeri tam 175 çıktı şansıma 😁Dur daha btmedi ne maclar var uzatmada sayı olmaz fılan bellıkı olur atsnlar hemen
Uzadı valla imkansız birsey oldu resmenMaçın baremi 200 de idi
Aynen kardesim ilk 2 ceyrek gibi gitse son ceyregi gormeden gelirdi mac artik yoruldularmi beceriksizlermi anlamadim ama sansin varmis kardesimMaçın baremi 200 de idi
He ben sade ona kaldı sandım iyi oldu iyi kısmetin vardiğeri tam 175 çıktı şansıma 😁
9 sayı atamazlarsa ben bu işi birakacam admine de kendimi süresiz banlatacam beni de burda göremezsiniz artık 😁😁diğeri tam 175 çıktı şansıma 😁
Sırf foullerle olur o sayıda bakalım9 sayı atamazlarsa ben bu işi birakacam admine de kendimi süresiz banlatacam beni de burda göremezsiniz artık 😁😁
1bucuk dakikada cikar o sayi son 3.5 dakikayi izlemessin bile tecrube konusuyor 😀9 sayı atamazlarsa ben bu işi birakacam admine de kendimi süresiz banlatacam beni de burda göremezsiniz artık 😁😁