- 5,085
- 3,129
- 113
Katip sanki aw millete salça oluyor
Kardeşim kotu bişey demedim başta ama hepiniz alay ediyosunuz amacım herkesin kazanması herkesin kazanmasını isterimN
Noldu peki bu maçı bildin de bu bilmiş tavırların ne sen de diğer maçlardan yatıyorsun muhtemelen olabilir arkadaş bi seçim yapmış destekledik işte hepsi bu.
Kimse alay etmiyor sen kendi kendine rolleniyorsunKardeşim kotu bişey demedim başta ama hepiniz alay ediyosunuz amacım herkesin kazanması herkesin kazanmasını isterim
BittiYaw arkadaslar gelirse gelir gelmese de yapacak bişi yok kimsenin tahminine ihtiyaç yok
Ya şu forumda okadar insan var senjn kadar boş yapan yokDostum bak işine sesini kıs otur yerine git kendin oyna bu kadar biliyorsun madem
Hacı kim seninle alay etti ne anlatıyorsun sen, sen böbürlenerek itici tavırlara sokuyorsun kendini. Bu maçı bildin de başın göğe mi erdi, burdakilerden farkın ne bi maçla kendini kahin olarak mı görüyorsun?Kardeşim kotu bişey demedim başta ama hepiniz alay ediyosunuz amacım herkesin kazanması herkesin kazanmasını isterim
Ya sen ne desen de sen bellisin kardeş keşke herkes kazansa ben onu isterim tek amacım oKimse alay etmiyor sen kendi kendine rolleniyorsun
Ne mutlu sana tamam kapat konuyuYa sen ne desen de sen bellisin kardeş keşke herkes kazansa ben onu isterim tek amacım o
Ya kahinlik ne alaka bişey önerdik sadece hepiniz yüklendiniz sen deil diğer arkadaş sana burda bişe demedimHacı kim seninle alay etti ne anlatıyorsun sen, sen böbürlenerek itici tavırlara sokuyorsun kendini. Bu maçı bildin de başın göğe mi erdi, burdakilerden farkın ne bi maçla kendini kahin olarak mı görüyorsun?
Bencede kapat çok boş yapmaya başladınNe mutlu sana tamam kapat konuyu
Demin benim alıntımı alıntılamışsın kardeş bekle gelir bilmem ne diyerek, çok övündüpün maç da nerden nereye geldi bu arada takip etYa kahinlik ne alaka bişey önerdik sadece hepiniz yüklendiniz sen deil diğer arkadaş sana burda bişe demedim
Senin beynin olduğundan şüphe ediyorumBencede kapat çok boş yapmaya başladın
Geçmiş olsun dostum, bir dahaki sefere.Yaw arkadaslar gelirse gelir gelmese de yapacak bişi yok kimsenin tahminine ihtiyaç yok
Geçmiş olsun reis
Takip ediyom nereye gelmiş önde hâlaDemin benim alıntımı alıntılamışsın kardeş bekle gelir bilmem ne diyerek, çok övündüpün maç da nerden nereye geldi bu arada takip et
Bol şans tekrardan bro
Sende olsa zaten bu şekilde davranmassın sebastianSenin beynin olduğundan şüphe ediyorum