Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Freman21 | Bu Sefer Çiftli

Kupon Miktarı
1350
Kupon Oranı
3.17

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
N

Noldu peki bu maçı bildin de bu bilmiş tavırların ne sen de diğer maçlardan yatıyorsun muhtemelen olabilir arkadaş bi seçim yapmış destekledik işte hepsi bu.
Kardeşim kotu bişey demedim başta ama hepiniz alay ediyosunuz amacım herkesin kazanması herkesin kazanmasını isterim

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,636
6,441
113
Kardeşim kotu bişey demedim başta ama hepiniz alay ediyosunuz amacım herkesin kazanması herkesin kazanmasını isterim
Hacı kim seninle alay etti ne anlatıyorsun sen, sen böbürlenerek itici tavırlara sokuyorsun kendini. Bu maçı bildin de başın göğe mi erdi, burdakilerden farkın ne bi maçla kendini kahin olarak mı görüyorsun?

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Hacı kim seninle alay etti ne anlatıyorsun sen, sen böbürlenerek itici tavırlara sokuyorsun kendini. Bu maçı bildin de başın göğe mi erdi, burdakilerden farkın ne bi maçla kendini kahin olarak mı görüyorsun?
Ya kahinlik ne alaka bişey önerdik sadece hepiniz yüklendiniz sen deil diğer arkadaş sana burda bişe demedim

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,636
6,441
113
Ya kahinlik ne alaka bişey önerdik sadece hepiniz yüklendiniz sen deil diğer arkadaş sana burda bişe demedim
Demin benim alıntımı alıntılamışsın kardeş bekle gelir bilmem ne diyerek, çok övündüpün maç da nerden nereye geldi bu arada takip et