- 5,281
- 1,566
- 113
Raad ol westham yazarSıktı bizi westham maçı realme guveniyorum ben içimden öyle geliyor bak 2 gole girdik bu maça gelmeyecek gol namussuzlarda
Raad ol westham yazarSıktı bizi westham maçı realme guveniyorum ben içimden öyle geliyor bak 2 gole girdik bu maça gelmeyecek gol namussuzlarda
Ev 2 0 yapicak gibiSıktı bizi westham maçı realme guveniyorum ben içimden öyle geliyor bak 2 gole girdik bu maça gelmeyecek gol namussuzlarda
Vitor pererira farki efectSaldır FESTHAM
Sarabia girdi sever böyle maçlarıEv 2 0 yapicak gibi
Olacak bence ama real bence daha zorValla Arsenal fulham maçında ilk yarı izliyordum o savunmaya gol attı daha gol cikmadi şimdi bu gavatlar açık oynuyor gol cikmazsa çok yazik bu kupona 🤬
Bi şekilde olur dost bekle bakalım düdük çalmadan ümit kesikmezValla Arsenal fulham maçında ilk yarı izliyordum o savunmaya gol attı daha gol cikmadi şimdi bu gavatlar açık oynuyor gol cikmazsa çok yazik bu kupona 🤬
İy bitti miBirazdan telefonunuzun üst kısmından bildirim gelecek
Canlı izliyorum zaten şu an bakalim
Ev atacak yav bence bakalimWestham no goll totem 🤔
Cidden yazık olur West ham maçından bir gol getirmeliyizValla Arsenal fulham maçında ilk yarı izliyordum o savunmaya gol attı daha gol cikmadi şimdi bu gavatlar açık oynuyor gol cikmazsa çok yazik bu kupona 🤬