- 2,308
- 1,787
- 113
Geçen galatasaray maçı 110-112 bitti dün Polonya liginde bir maç vardı 251 sayı çıktı ve maça vurmustumMaç kurudu TBLde daha çok sayı çıkıyor
Geçen galatasaray maçı 110-112 bitti dün Polonya liginde bir maç vardı 251 sayı çıktı ve maça vurmustumMaç kurudu TBLde daha çok sayı çıkıyor
Geçen Polonya kadınlar 2.liginde 180 üzeri biten maç gördüm . Bu sezon basketbol çok dengesiz.Geçen galatasaray maçı 110-112 bitti dün Polonya liginde bir maç vardı 251 sayı çıktı ve maça vurmustum
Ben Galatasaray maçına ikinci periyot 48 alt aldım 65 sayı çıktı 😂Geçen galatasaray maçı 110-112 bitti dün Polonya liginde bir maç vardı 251 sayı çıktı ve maça vurmustum
Gelmez gibi o maç yakarsa o yakar gibi tabi simdilikOlur o olur 80 de çıktığı oldu
NBA de ne zaman bir maç uzamış ki haci abi 😁1 dakika boş ulan sizin uzatın bari
Param olsa alt oynar uzatirdim mutlaka 5mactan 3ü üzüyordu 😂NBA de ne zaman bir maç uzamış ki haci abi 😁
Bu sene hiç denk gelmedim valla
Mola sonrası triplelar coşsun o zamanGelmez gibi o maç yakarsa o yakar gibi tabi simdilik
Uzamaz kanka uzatmiyorlar artık öyle bir karar almışlar galiba 😁Param olsa alt oynar uzatirdim mutlaka 5mactan 3ü üzüyordu 😂
6 dk da 50 çok zor imkansız görevler gücü 😁