- 5,424
- 2,779
- 113
Meksika ligi mumkun.degil kral penaltı kart 20.tane posizyon olurWalla hiç belli olmaz dost bı bakmışsın böyle bitmis
Meksika ligi mumkun.degil kral penaltı kart 20.tane posizyon olurWalla hiç belli olmaz dost bı bakmışsın böyle bitmis
Çözerse dep çözer santos cacıksantosun maci verecegini pek dusunmuyorum büyük ihtimal berabere biter mac 2 2
Herşey hakemin elinde verseydiOfsayt etsin bı zahmet hakemin ne suçu var adam ondeydi
Valla 3 kere son adım 3 üde Meksika ligiydi tam ayar tezgah üzerine kurulu ligler 3. Deneme su oranı getirsinler artık.Dünkü gibi olmasın lütfen
İnşallah inşallah dostumMeksika ligi mumkun.degil kral penaltı kart 20.tane posizyon olur
Valla çok iyimis burks 2 atar 2.40 lardaydi oda 1 atmış onu alicaktim normalde.Oranı iyiymis köşede 100 binom olsa basardim tek heroya
Bozduramaz zatenYok kral bozma kuponu falan laguna macinda nerde görülmüş ikinci yarı gol olmadigi
yav aga santos banko 1 gol atar ama tahminimce mac 2 2 biter 3.5 ust olsunda amk isterse hakem assin kendini bu sefer gelsin kuponYok kral bozma kuponu falan laguna macinda nerde görülmüş ikinci yarı gol olmadigi
Haahahaha oeler sonra neden oynamiyorsun böyle saçma bişey olamaz .Nesine 3.5 üste 1.40 vermiş tamam o maç 😂😂😂 ölü skc bunlar ya
Açılmış alla alla canlı istatistik bozulmuyordu normaldeBozum bu durumda şuan
Ekli dosyayı görüntüle 771867
Bende öyle düşünüyordum favori ev göstermiş bide baskılıda oynuyor ne gorucez bakalımsantosun maci verecegini pek dusunmuyorum büyük ihtimal berabere biter mac 2 2
Bakalım bı aksiyon alırız duruma göre bro60 kadar gol gelirse gelmesi yüksek gene bak 7k 8k bozdum veriyorsa sat kar cebe yakışır
bozuluyor knkaAçılmış alla alla canlı istatistik bozulmuyordu normalde