- 1,104
- 447
- 83
O çakma Amerikalılara o kadar tokatlandım ki artık bültende bakmıyorum bile Filipin yazısına. Asyalıların alayı tokatçıValla kafada vardı girmek zaten ama uzayıp nasıl üst olmuyor hayret ettim knk
O çakma Amerikalılara o kadar tokatlandım ki artık bültende bakmıyorum bile Filipin yazısına. Asyalıların alayı tokatçıValla kafada vardı girmek zaten ama uzayıp nasıl üst olmuyor hayret ettim knk
Bol şans dostHoşgeldin bonusu 2.yatırım
Kupon 110k veriyor gelirse 10x1000 TL bayram hediyesi
Hertha 2gol
Royal figter iyi gidiyor suan icin
Shandong 4.5 won
Ekli dosyayı görüntüle 756487
Hollis Jefferson evet baya dayanıklı anneside gelmiş finale bariz belli kimin kazanacağı aslında Justin brownlee var barangaydada nasıl saldılar finali bilmiyorum vallaAcayip beceriksizler tntde çakma kobe vardı o iyiydi
O adam berbattı valla takım birtek o brownun eline bakıyordu oda cok top kaybedince verdilerHollis Jefferson evet baya dayanıklı anneside gelmiş finale bariz belli kimin kazanacağı aslında Justin brownlee var barangaydada nasıl saldılar finali bilmiyorum valla
Bende hiç bı maçlarına girmedim süredir finale oynadık komple girmicen aslında bu çin ligi falanO çakma Amerikalılara o kadar tokatlandım ki artık bültende bakmıyorum bile Filipin yazısına. Asyalıların alayı tokatçı
Aynen öyle saglam 1 oyuncu daha olsa alırlardıO adam berbattı valla takım birtek o brownun eline bakıyordu oda cok top kaybedince verdiler
Sağlık olsun dost@Shellac kapatirmisin sana zahmet gelen maç gene gelmedi enteresan şekilde