- 26,963
- 16,218
- 113
Aha zengin dost geldi bol şanslar canko iyi geceler 🤞🏽Merhaba dostlar
5k dağıtırız NBA,futbol karışık akariz maçlar iyi bakalım ilk maç Arjantin oran güzel geldi gözüme.
Ekli dosyayı görüntüle 857049
Aha zengin dost geldi bol şanslar canko iyi geceler 🤞🏽Merhaba dostlar
5k dağıtırız NBA,futbol karışık akariz maçlar iyi bakalım ilk maç Arjantin oran güzel geldi gözüme.
Bol şanslar dostMerhaba dostlar
Ev en çok gol yiyen depte sürpriz takımı oluru var benceDeplasman sürpriz yaparmı
Hadi inşallahBencede dep atacak eve yükleniyor herkes ama
iyi bende napalim. dk 65 oran 2 dep kirmizi neden boyle sacma degisik oran vermiş. gol olmaz diye bekleniyor heraldeNabalım vakit öldürüyoruz dost sen nabıyorsun
Sağol dostum hoş geldinAha zengin dost geldi bol şanslar canko iyi geceler 🤞🏽
Hoş bulduk dostum umarım vurursun ⛏⛏🤞🏽Sağol dostum hoş geldin
Umarım broHoş bulduk dostum umarım vurursun ⛏⛏🤞🏽
Biri kesin atardı netBu maça mesela şu an 0 girsen kesin gol olurdu
Evdeyim bastırıyor ama bu kontra atağa bakarEv en çok gol yiyen depte sürpriz takımı oluru var bence
bu oranlarla kimse sifir ve alt oynamaz. herkesi ust e çekiyor oran.Bu maça mesela şu an 0 girsen kesin gol olurdu
Biraz zor be knka kapalı takımlar3.5 olacak gibi bı his var ama bakalım
Uzaktan falan güzel şut gelirse belkiBiri kesin atardı net
Yetenek özürlüsü çünkü bunlar öngörüsü olmayan bir lig bi bakarsin 10.dakikada 2 gol cikar bi bakarsin butun ligten maçların alayi alt biteriyi bende napalim. dk 65 oran 2 dep kirmizi neden boyle sacma degisik oran vermiş. gol olmaz diye bekleniyor heralde