- 5,106
- 3,935
- 113
16 kalmıştı championship 2.yari 1 golden gitti diğerlerinden yatan olur umarım ama zor ihtimal hepsi gelecek maçlar muhtemelen.Kac kaldi
Futbol şikeye dönmüş. Leverkusen üst dedik bir sonra ki maçı PSG PSV yenemeyen copenhag yenemeyen takım PSG yenecek gibi gidip atak yapmıyor 1.1 sonrası. FB de al Nasr üst diyoruz 1.20 oranı üst maç 0.2 bitiyor dünde bolivya 90+5 de penden kupon gidiyor terbiyesizimSaçmalığa bak ligde oynanan 4 maç
İnanılmaz 2. Yarı 1 gol çıkmıyorEkli dosyayı görüntüle 850737Ekli dosyayı görüntüle 850738
Barcadan mi gittin16 kalmıştı championship 2.yari 1 golden gitti diğerlerinden yatan olur umarım ama zor ihtimal hepsi gelecek maçlar muhtemelen.
Şikenin içinden geçiyorlar ben kesin leverkusenden yatarim diyordum birden bire 1.1 oldu.Futbol şikeye dönmüş. Leverkusen üst dedik bir sonra ki maçı PSG PSV yenemeyen copenhag yenemeyen takım PSG yenecek gibi gidip atak yapmıyor 1.1 sonrası. FB de al Nasr üst diyoruz 1.20 oranı üst maç 0.2 bitiyor dünde bolivya 90+5 de penden kupon gidiyor terbiyesizim
Benim son maç üstten gitti artık aglicam yeminle.Şikenin içinden geçiyorlar ben kesin leverkusenden yatarim diyordum birden bire 1.1 oldu.
Ucuna getirtip böyle hüsrana ugratiyorlar
Gönder bans messjdsn20/18 ikiside tek gol hatta smasunspor maçı gol iptal oldu 1.1 oldu 90 gibi
Birlikte yaparız. Belkş kısmet 😂Analiz yapıyorum Atacam maçları gidene bak bro en olacak maçlardan gitti 2 maç
Ekli dosyayı görüntüle 851889Ekli dosyayı görüntüle 851890Ekli dosyayı görüntüle 851891
Tamam bro bitince atacam sanaGönder bans messjdsn
Umarım ahahaahBirlikte yaparız. Belkş kısmet 😂
Ne yaptın dostUmarım ahahaah
tottenham başlıyacak. 1 saat sonra başlayacakları koyma istersen Total 29 maç zatenNe yaptın dost