Kanka karar senin ama wash 111 atar yavTek aticam maçını bulmam lazım şimdi @butragueno çözer eminim
Maks çekim 50kati 250ye yuvarlayim onu 😂Futbol işi bizde kardeşim frank sen basketlere bak herkes kendi işini yaparsa 100k çekeriz
TabikiBu nba da arka arkaya 2 gün maç yapıyor muydu aynı takımlar
San Antonio ilk çeyrek diyorum 5.5 diyorum gerisini anladın senMaks çekim 50kati 250ye yuvarlayim onu 😂
O genelde iyi başlıyor ilk pere suvatım benim izlenimim ilk çeyrek vuracak korkmayacakKanka karar senin ama wash 111 atar yav
İşine karışmak istemem de hocam. Pajapita maçı var Guatemala 2 takımın da son 5 maçları 1.5 üst olmuş hatta ev sahibinin son 5 maçı neredeyse 3.5 üst olmuş. Bi ona bakabilirsinTekli 2oran
Kombine 1 maçın oranı 1.80 olmak zorunda
Yok görmedim sitede ama basketten buluruz ya tenis çok iyide oran olarak kolay buluruz aslındaStrong Kirchheimer tenis setlerde 1-0 önde 2-0 alır 2.05 orani var
Napcan şimdi hepsini nba mı oynayacaksın o göt ligi de hiç sevmiyorumMaks çekim 50kati 250ye yuvarlayim onu 😂
Ceyrek işi riskli eniste tabi şans işi bu işler bakarsin ceyrek gelir ms gelmez ben nedense basa bas gecebilir diye dusunuyom washa baya handi acmislarO genelde iyi başlıyor ilk pere suvatım benim izlenimim ilk çeyrek vuracak korkmayacak
Tam üstlük maç knk dünde yağdırdılar gördüm tam girilecek maç vallaKanka karar senin ama wash 111 atar yav
Kafana yatan bir maç sec tek at bence. Çok düşünürsen emin ol çok düşündüğün maçtan yatarsın.Yok görmedim sitede ama basketten buluruz ya tenis çok iyide oran olarak kolay buluruz aslında
Bende ındıana macı ıcın ıyı sayı çıkar düşünüyorumTam üstlük maç knk dünde yağdırdılar gördüm tam girilecek maç valla
Dün kazandı Washington sonunculuk riske girdi biraz. Ne kadar kazanmaya oynarlar soru işaretiCeyrek işi riskli eniste tabi şans işi bu işler bakarsin ceyrek gelir ms gelmez ben nedense basa bas gecebilir diye dusunuyom washa baya handi acmislar
Ama bence günün üst maci memphis okla maci ikiside atar bayaTam üstlük maç knk dünde yağdırdılar gördüm tam girilecek maç valla
Sitede 1.5 1.95 şuanİşine karışmak istemem de hocam. Pajapita maçı var Guatemala 2 takımın da son 5 maçları 1.5 üst olmuş hatta ev sahibinin son 5 maçı neredeyse 3.5 üst olmuş. Bi ona bakabilirsin
O kuralda sacma sapan yav ama oynamasa bile bellj etmemek icin zorlar benceDün kazandı Washington sonunculuk riske girdi biraz. Ne kadar kazanmaya oynarlar soru işareti
Kafamda nba var valla abi tonla maç var tekke çözeriz işiNapcan şimdi hepsini nba mı oynayacaksın o göt ligi de hiç sevmiyorum