- 4,369
- 2,107
- 113
3. Çeyrek acilcaklarBu asvel ve zalgris ne zaman girmesem maçları 90 90 i görüyor oynadık 3 sende hücum aşırı hızlı maç pota altı geri dönüyor namussuzlar
3. Çeyrek acilcaklarBu asvel ve zalgris ne zaman girmesem maçları 90 90 i görüyor oynadık 3 sende hücum aşırı hızlı maç pota altı geri dönüyor namussuzlar
Ulan inşallah başarırsın bee bol şanslar olsunnBonus aldık ilk yatirima 11x çevrim restbet tsmamlarsak 5 kişiye ulaşırım
Peru kg geldi konuyu açarken
Kaldık 2 maça
Ekli dosyayı görüntüle 755283
Rahat gelecek barça sikintiBu asvel ve zalgris ne zaman girmesem maçları 90 90 i görüyor oynadık 3 sende hücum aşırı hızlı maç pota altı geri dönüyor namussuzlar
Böyle saçma bı lig yok anlamıyorum su eurolig de 13 sayı iptal edildi 90 çıkacak çeyrek bu haldeKeşke iki macada alt oynasaydin
Umarım gelir valla 166 yi gördü barem 154ten alamadım aşırı 3luk cikmistiRahat gelecek barça sikinti
3.per açılır iki takımda hücumu seven takimlarUmarım gelir valla 166 yi gördü barem 154ten alamadım aşırı 3luk cikmisti
Hemen 3 üncü per 45 .5 al ozaman dostumLyon 3. Per 25 üzeri atar. Zalgiriste 20 üzeri